Kuşuma ne vermeliyim

mustafakaya99

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kaya
Arkadaşlar muhabbet kuşu beslemeye başlıyıcam ama kuşuma yem dışında neleri ne sıklıkla vermeliyim kum kullanırken sürekli önünde dursun mu balı ne sıklıkla vermeliyim başka mutlaka vermem gereken bir şey var mı bu arada üretim için değil şimdilik tek kuş alacağım

Caner1806

Üyemiz
Adı
caner
Soyadı
çetin
kafeste kuş kumu gaga taşı ve kalamar kemiği bulundurabilirsiniz ben kendi kuşlarıma  haftada iki kez mama yapıp veriyorum mamalar önlerinde yaz aylarında en fazla akşam a kadar duruyor tabi yumurta varsa mamanın içinde daha az kalmalı bozulabilir mama arada dal darı verebilirsiniz bal hiç vermedim açıkçası

Doğanay YILDIZ

Takipçi Üyemiz
Adı
Doğanay
Soyadı
Y.
İlaç suluğu denilen küçük suluğa kum doldurulup devamlı verilebilir. Alıştıklarında düzenli kullanıyorlar. Haftada 1-2 kez mama takviyesi yapılmalıdır. Site üzerinden aratarak mama tariflerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca çok sık olmamak kaydıyla 10-15 günde 1 suluğuna 3-4 damla elma sirkesi, yine farklı bir zamanda diğer vitaminlerden suluğuna ilave edebilirsiniz. Kuşların sevebileceği meyve ve sebzelerden küçük parçalar sunabilirsiniz.

Satın aldığınız yeme farklı tohumlar alarak zenginliğini arttırabilirsiniz. Yemliği gözlemleyerek en çok ne tükettiklerini inceleyip, o tohumu arttırabilirsiniz.  En önemlisi de bu süreçte düzenli uçuş talimleri ve ilgi.

mustafakaya99

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
kaya
Peki eminönünden alıcağım akıllı yemlik kafes suluk vs fiyatları hangi aralıktaolsun fiyatları bilmiyorum fazla vermek istemiyorum