KUŞUMU ALDIM :)

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Ağabeylerim kuşumu aldım çok şükür :) Ağabey anasının altından almış, baya yavru. Sizce kaç günlüktür ? Ayrıca hangi ırk olarak görünüyor resimde? Anası ve babası saf Çekoslavakmış da.. :) Ağabey erkek dedi ama pek sanmıyorum çok yavru bir kuş sonuçta.. Daha belli olmaz diye düşünüyorum.

Rabbim inşAllah büyüdüğünü ve eş seçip yavruladıklarını da gösterir bana :)

Ersinn07

Uzman Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
SAVAŞ
Hayırlı OLsun Cere Çok iyi belli olmuyor.  Yavru oldugu belli yeni yeme düşmüş sanki maşallah

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
evet kuş erkek, ırkı tam belli olmamakla beraber kırma olduğu belli. hayırlı olsun

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Hayırlı olsun. Güle güle besle 35-40 günlük civarı

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
kuşunuz olsa olsa iki aylıktır.resimler pek net değil ama kuşunuzun ceresi pembe ise erkektir.bana erkek gibi geldi.

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
35-40 günlük bir yavru. Foto net değil ama erkek gibi. güle güle besleyin

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
GENCİM HAYIRLI OLSUN GÜLE GÜLE BÜYÜYÜN  SENİN KUŞUN 30 35 GÜNLÜK ERKEK VE KIRMA  SĞLIKLI BİR MUBİŞ SEN ONU ÜŞÜTME VE ŞEVKATLİ DAVRAN SUYUNU DEVAMLI YENİLE TAZE SU VE VİTAMİN TAKVİYESİ YAP SİTEDE HEPSİ VAR ARAŞTI ÖĞREN KUŞUNADA ÖĞRET ODA NASIL BESLENECEĞİNİ ÖĞRENSİN ARA SIRA YEŞİLLİKLERLE VE KRAKERLERLE ÖDÜLLENDİR SALACAĞINDA KAZAYA SEBEBİYET VERECEK ŞEYLERDEN UZAK TUT DERSLERİNE ÇOK İYİ ÇALIŞACAĞINI ZATEN BİLİYORUZ  MUBİŞÇİLER  HEP ÇALIŞKAN OLUR SENİ SEVİYORUZ SLM