Kuşumu değiştidim Yeni Jumbo Kırığım

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
Arkadaşlar dün itibariyle kuşumu değiştirdim ve şuanki kuşumdan daha çok memnunum.Ancak kafamda bir iki soru işareti kaldı bunları aylaşmak istedim ;
1-Kuşumun cinsiyetini petshopçu erkek dedi ancak burunu pembe fakat altında mavi renk gibi bişey var resmi:

2-Kuşum sürekli konduğu yerde 10 sn içersinde hemen uykuya dalıyor gözlerini kapatıyor.Neden acaba şimdiden sağolun...?

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
kuşunuz erkek Maşallah.diğer sorunza gelecek olursak kuşunuz yeni geldi evinize alışma süreci yaşıyor o yüzden uyukluyor

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
Erçin ÖZKAN' Alıntı:
kuşunuz erkek Maşallah.diğer sorunza gelecek olursak kuşunuz yeni geldi evinize alışma süreci yaşıyor o yüzden uyukluyor
Çok teşekkür ederim kardeşim vallaha içimi rahatlattın :)
Bu arada erkek olduğunu nerden anladınız?Ben dişi sanmıştımda??

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
resimden tam ırkına emin olamadım ama ingiliz kırığına benziyor, mahsuru yoksa ne kadara aldınız?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuş erkek. Yavru olduğu için fazla salmayın yorulmasın. 10 saniyede bir uyuklaması yorulduğundandır. Yeni gelen kuş aksine hiç uyuklamaz. Her zaman tetikte olur. Yani kuş biraz yorulduğu için uyukluyordur.Yeni geldiği için değil. Ama herhangi bir sorun teşkil etmez. Hayırlısı Olsun çok güzel bir kuş .Ancak Kuş jumbo kırığı değil. Bence direk yerli

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuş erkek. Yavru olduğu için fazla salmayın yorulmasın. 10 saniyede bir uyuklaması yorulduğundandır. Yeni gelen kuş aksine hiç uyuklamaz. Her zaman tetikte olur. Yani kuş biraz yorulduğu için uyukluyordur.Yeni geldiği için değil. Ama herhangi bir sorun teşkil etmez. Hayırlısı Olsun çok güzel bir kuş .Ancak Kuş jumbo kırığı değil. Bence direk yerli
Baktım ve araştırdım ve petshopçuda dedi Jumbo kırığıymış.

talha7800

Üyemiz
Adı
Talha
Soyadı
Elieyi
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Petshop para kazanmak için tersini söylemez zaten

Eğer zaten öyle bir şey yapmak isteseydi kırılan kafesimi değiştirmezdi ve bu kuşuda alıştırmamazsan getir değiştiririz demezdi ;)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Talha ELİEYİ' Alıntı:

Eğer zaten öyle bir şey yapmak isteseydi kırılan kafesimi değiştirmezdi ve bu kuşuda alıştırmamazsan getir değiştiririz demezdi ;)
Kuş jumbo kırığı değil ama dürüst bir petshopmuş sadece ırk bilgisi yok heralde

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
Talha bey  kuşunuz efekan kardeşimizinde dediği gibi jumbo kırığı değil  ki zaten kuşu sevmişseniz be benimsemişseniz sorun yok.üstatlarımızda cevap veriler size en kısa sürede.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
R.Efekan ALTUN.' Alıntı: