Hocam öncelikle mesaj attığınız için teşekkür ederim.Mustafa SEVAL' Alıntı:Hocam bu kuş işinde bende yeniyim daha deneyimli arkadaşlar daha iyi yardım edebilir ama benim deneyip sonuç aldığım bir kaç taktik var onları yapabilirsin elinden yem yedir kuşunla merdiven yap mesela ondan sonra onu yemle ödüllendir bu şekilde alışacaktır.Top konusunda da topla kendin oynayıp onun dikkatini çekmelisin muhabbet kuşları çok meraklı mutlaka merak edip topun yanına gelecektir onla uğraşacaktır bu şekilde topa alıştırabilirsin yada zilli toplar var onlarlada daha kolay yapabilirsin yuvarlandıkça o zil sesi onu dahada meraklandıracaktır smileki
Teşekkürler.Fakat Youtube'da iyi çeken bir kişi yok.Hepsi Çocuk onlarında dedikleri anlaşılmıyor...Cenk SABUNCULAR' Alıntı:Her evcil hayvan eğitiminde önemli olan sabır ve zaman ayırmakta.eğitimlere bıkmadan usanmadan devam etmelisin.daha önce tek kuş eğitmediğim için yardım edemiyorum ama youtube da bu konuyla alakalı videolar var.
Bunu Elime Alışana Kadar Yapayım yani hocam TeşekkürlerEmre USTA' Alıntı:Kuşu zorlama hiçbir zaman. Avucuna asla alma.
Benim yöntemim şuydu tüneğini çıkar kuşa uzat tüneğe gelecektir. Tünekle elinde tut biraz daha sonra parmağını göster kaçarsa yine tünekle gittiği yerden al yine dene sonra tüneği yerine tak