Kuşumu yıkadıktan sonra böyle oldu

gulizar77

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şahin
Remzi DEMİR' Alıntı:
Yıkadım derken! nasıl yıkadınız?
Kızmanıza gerek yok her zamanki gibi yaptım yukardan su tuttum hafifçe ilk kez böyle bir şey oldu zaten gerçekten üzgünüm şuan

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Kızmak haddime değil Estağfurullah.Tamamen kendi fikrimi söylüyorum yıkamak yerine banyoluk asın yada kafese az bişey tasta su bırakın o zaten ihtiyacı kadar banyolanacaktır.Onun ihtiyacı tüylerini ıslatmak Yada olmadı sıcak günlerde fısfısla çok ıslatmadan su serpin yeterli olur onun için.Benim kuşlarım gerektiğinde suluktan bile hallediyorlar.Canı ne onların musluk altında çok ıslanır vücut ısıları düşer.BENCE diye bitiriyorum tekrar çok ıslatarak büyük hayvan gibi yıkamak gereksiz.Ayağı buna bağlımı oluştu bir fikrim yok.Eğer tahmin yapmak gerekirse biraz uzak olacak ama Isı kaybıyla alakalı olabilir.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ayağının durumu sanırım yıkanma ile ilgili değil. Ayaklarına 3 gün sabah-akşam vazalin uygulayın. Geçebilir hatta 2. gün iyileşme olacaktır. Gözünü kapalı tutması devam ediyorsa multivitamin takviyesi yapın. Biraz canlanacaktır.

Saygılarımla

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Kuşlar kedi köpek gibi yıkanmaz.Doğal olarak tüy sağlıklarını korumak için kendileri rutin banyo verildiğinde kendileri yıkanırlar.Yıkanmayan kuş devamlı banyo sunulduğunda alışır içgüdüseldir.

gulizar77

Yeni Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Şahin
Cevaplarınız için teşekkürler herkese fakat yıkamaktan çok nasıl bir tedavi uygulayabilirim hakkında bilgi verirseniz inanın şu durumda çok daha iyi olacak benim için :)

Gözünü açtı fakat sabah ayaklarını gagasiyla kanattığını gördüm nedense hep ısırmaya çalışıyor ayaklarını

Tentürdiyot kullandım ayaklarına biraz geçirdi sanki

Bir de gagasini kaşımaya başladı acaba mantar mı
Vazelin mi kullanmaliyim ve tırnak tekrar çıkar mı