Kuşumum ishali ve barsağında siyahlık

Harun ÇOBAN

Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Çoban
Yaklaşık 3 yaşlarında dişi muhabbet kuşum 5-6 aydır ishal, ishali bir türlü düzelmiyor, su ve yem temizliğine özen göstermeme rağmen durum değişmedi, mecburen dün avidiare kullanmaya başladım. İshal dışında yemek yemediği zaman sabit duruyor ve tüylerini kabartmış şekilde uyuyor. Poposunun yakınında sindirim kanalın içinde siyahımsı birşey gözlemledim, sizce bu normal mi? (Resim ekledim, siyahlığı gördüğüm yeri işaretledim ama şu an pek belli olmuyor sabah daha belirgindi) İshali için neler yapabilirim?
http://i.hizliresim.com/wzWyZY.jpg
http://i.hizliresim.com/eoLy5b.jpg

rehberalpar@gmail.com

Takipçi Üyemiz
yeşillik wermeyin avidiare iyidir 5 ile 7 gün kullanın düzelir inş.la fotoda işaretlediğiniz yerde pek bişey göremedim NOT: soğuk ve ceyranlı yerde ise kuşunuz ishal sebebidir
GEÇMİŞ OLSUN...

Harun ÇOBAN

Üyemiz
Adı
Harun
Soyadı
Çoban
Şu an o siyahlık o bölgede yok, siyah bir dışkı yaptı geçti o renk, dışkıymış sanırım o gördüğüm :)
Kuşlar kuytu bir yerde duruyor, üşümüyordur, sanırım kronik ishal oldu kendini toplayamadı inşallah avidiare ile iyileşir :)
Teşekkürler :)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Harun ÇOBAN' Alıntı:
Şu an o siyahlık o bölgede yok, siyah bir dışkı yaptı geçti o renk, dışkıymış sanırım o gördüğüm :)
Kuşlar kuytu bir yerde duruyor, üşümüyordur, sanırım kronik ishal oldu kendini toplayamadı inşallah avidiare ile iyileşir :)
Teşekkürler :)
siyah dışkı hayra alamet değil kuşunuz devamlı siyah dışkı yapıyorsa mide kanaması geçiriyor olabilir onu takip edin bence ayrıca ben popopda dışkı lekesi göremedim bu kuşlar ishal oldukları zaman genelde popoları kirli olur, ishal içinde, diastop,casamolin ve tetramezatin kullanın eğer bunları bulamıyorsanız eczaneden reflor alıp kullanbilirsiniz avidiare genelde pek bir işe yaramıyor.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
öncelikle geçmiş olsun kuşunuza avidare yerine tetramezatin yada sulphamezatin vermeniz daha faydalı olacaktır  mama veriyorsanız mama vermeyi kesin varsa dal darı e kanarya yemi (aspur) verin inşallah yakında düzelecektir