Kuşumun aksamları sebepsiz saldırması

Recep71

Yeni Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Kara
Merhaba yeni olmaya baslayan bir sorun var arkadaslar muhabbet kusum nedense aksamları parmagıma aldıgımda bas parmagımla olduresıye ısırıyor gagalıyor ben tepkı vermiyorum normal yaklastırınca birşey yok ama parmagımın ustunde iken birde saldırıyor birde bu aksamları nedense oluyor yardım ederseniz sevinirim icon_think :(

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Recep71' Alıntı:
Merhaba yeni olmaya baslayan bir sorun var arkadaslar muhabbet kusum nedense aksamları parmagıma aldıgımda bas parmagımla olduresıye ısırıyor gagalıyor ben tepkı vermiyorum normal yaklastırınca birşey yok ama parmagımın ustunde iken birde saldırıyor birde bu aksamları nedense oluyor yardım ederseniz sevinirim icon_think :(
Abi kuşunuz kaç yaşında cinsiyeti nedir ?

Recep71

Yeni Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Kara
Cinsiyeti erkek yasıda heralde 9 10 aylık cinsi çekoslavak

Atilla karadag

Uzman Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
akşamları ritmik olarak hoşuna gitmeyen bir durum olmuşsa bir süre, mesela 1 ay boyunca her akşam tv sesi yüksekse verdiği tepki alışkanlık olmuştur, tv sesini misal verdim , bu gibi şeyler.

Recep71

Yeni Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Kara
Evet televizyon sesi oluyor ama sesi cok seviyor kapı gıcırtısı duyda ötmeye baslıyor

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Sıkıntı yok dişi ile kavga ediyormuş gibi parmagınızla oynuyor.  :) her evcil kuşta olur bunlar. Parmağınızla oyun oynamanızı istiyor

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Abi kuş erkek 9 aylık kızışmış olabilir.... baş parmağınıza kur yapma amacıyla  vuruyor olabilir ya da kuşunuz geceleyin bir şeyden korkup endişe kapıp saldırıyor olabilirr

Recep71

Yeni Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Kara
Ama parmagımı bayagı acıtıyor  ve sadece elimin üstündeyken yapıyor bazen yapmıyor bazen bırakmıyor elimi

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Recep KARA' Alıntı:
Ama parmagımı bayagı acıtıyor  ve sadece elimin üstündeyken yapıyor bazen yapmıyor bazen bırakmıyor elimi
muhabbet kuşları parmaklar ile oynamayı sever ama ısırması da normal yani benim kuşumda parmağıma kur yapıp yem kusmaya başlamıştı yanına eş aldım şuan eşte duruyorlar :)

Recep71

Yeni Üyemiz
Adı
Recep
Soyadı
Kara
Erkek bir arkadaş alsam yanına cunki dişi ile urasmak zor yumurtlar falan sonra :)
Ve bu 2 gundur oluyor

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
Sıkıntı yok dişi ile kavga ediyormuş gibi parmagınızla oynuyor.  :) her evcil kuşta olur bunlar. Parmağınızla oyun oynamanızı istiyor
aynen sıkıntı yok...