KUŞUMUN AYAĞI ?

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
ayagını bir yere sıkıştırıp incitmişe benziyor.zamanla düzelir diye düşünüyorum.bu şekilde dışarıya fazla salmayın.ayagının iyileşmesini bekleyin.
kuşun cinsine gelince lutino muhabbet kuşlarına benziyor.tam uzmanlık dalım degil ama :) dişimi erkekmi diye soracak olursanda erkege benziyor.resimler net olsa daha iyi bir cevap verebilirdim

Meto55

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Metin
Soyadı
Özkurt
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
ayagını bir yere sıkıştırıp incitmişe benziyor.zamanla düzelir diye düşünüyorum.bu şekilde dışarıya fazla salmayın.ayagının iyileşmesini bekleyin.
kuşun cinsine gelince lutino muhabbet kuşlarına benziyor.tam uzmanlık dalım degil ama :) dişimi erkekmi diye soracak olursanda erkege benziyor.resimler net olsa daha iyi bir cevap verebilirdim
TEŞEKKÜR EDİYORUM ... AYAĞINDA DÜZELME BAŞLADI TÜNEKDE DURUYOR DAHA İYİ RESİMLER ATACAĞIM AMA LUTİNO ONU BİLİYORUM BENİM MERAK ETTİĞİM ÇEK HOLLANDA JUMBO CİNS DEDİĞİM BU BENİM ALDIĞIM KİŞİ JUMBO DEDİ ( VASIFSIZ JUMBO ) DOĞRU MUDUR ? ONU MERAK EDİYORUM

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Metin ÖZKURT' Alıntı:
TEŞEKKÜR EDİYORUM ... AYAĞINDA DÜZELME BAŞLADI TÜNEKDE DURUYOR DAHA İYİ RESİMLER ATACAĞIM AMA LUTİNO ONU BİLİYORUM BENİM MERAK ETTİĞİM ÇEK HOLLANDA JUMBO CİNS DEDİĞİM BU BENİM ALDIĞIM KİŞİ JUMBO DEDİ ( VASIFSIZ JUMBO ) DOĞRU MUDUR ? ONU MERAK EDİYORUM
ayagının iyileşmesine sevindim,
lutino muhabbetlerde jumbo ayırımı pek belli olmuyor.sadece iriliginden anlaşılabiliyor.bu kuş jumbolar gibi iri durmuyor.bence normal yerli muhabbet kuşu :)
cinsiyeti için daha net fotograflar atarsan daha iyi olur.

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Faruk ÇELİK.' Alıntı:
ayagının iyileşmesine sevindim,
lutino muhabbetlerde jumbo ayırımı pek belli olmuyor.sadece iriliginden anlaşılabiliyor.bu kuş jumbolar gibi iri durmuyor.bence normal yerli muhabbet kuşu :)
cinsiyeti için daha net fotograflar atarsan daha iyi olur.
kuşun gözleri kırmızımı bana siyah gibi geldi :D

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuş lutino, erkek gen. bir kuş. Ayağı zamanla iyileşir ilaç olarak önerebileceğim bir şey yok. Başıma hiç gelmedi yardımcı olacaklardır. Kuşu bu zamanlarda fazla salmayın.