Kuşumun Ayağında Yara Çıktı

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kardes o sarı olan kısım iltikatlanmış.. bir iğne yardımıyla onu patlat iyice olgunlasmıssa olgunlaşmamıssa eger bildigimiz lokum veya hamuru ustune bağla lokum ve ya hamur onu cekip patlatacaktır ve kus rahatlayacaktir.. patladiktan sonra icini iyice sıkın ve gunde 3 kez tendirdiyot yada bi dezenfektanla silin iyileşecektir.. gecmis olsun

burak2606

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
yılmaz
mantar değildir demi bu muhabbet kuşunun başına bi iş gelmesin ölücek diye korkuyorum

burak2606

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
yılmaz
Şimdi Kuşçudan Geliyorum Mantar başlangıcı dedi geçiştirdi ama tam emin değildi gibi bende bilemedim kuş ishal degil tüyleri sürmüş olduğum kremden dolayı öyle duruyor . kuşun ayağına baktığımda biraz şişlik görüyorum ayrıca sanki o sarı yerden bi tırnak daha çıkıyor gibi yani ordan böyle tırnağımsı bişey çıkmış gibi duruyor diğer ayak tırnagındada hafif sarılık oluşmuş mantarmı yani bu ? Mantarsa ne yapıyım

burak2606

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
yılmaz
sürdüğüm krem şeffaftı yani o görünen sarı kısm normal hali  diğer ayagındada çok hafif bi sarılık var sanki başlangıç gibi duruyor diğer ayağı

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Geçimş olsun. İnşallah, Kısa Sürede iyileşir. Her PetShop Sahibi insana da inanmamak Lazım. Fotoğraf paylaşırsanız ki paylaşmışsınız zaten, Daha Tecrübeli Abi ve Arkadaşlarımız Yardımcı olacaktır.

burak2606

Yeni Üyemiz
Adı
burak
Soyadı
yılmaz
kuşun ayağındaki sarılık azaldı fakat şimdide kızarıklık ve morluk belirdi ayrıca kuş çok durgun duruyor yem yemiyor ve siyah dışkı yapıyor bu açlıkdan dolayımı yoksa kuşta başka bir hastalıkmı var