KUŞUMUN BURNUNDAN BEYAZ BİŞEY GELİYOR

orhan şakar

Yeni Üyemiz
Adı
ORHAN
Soyadı
ŞAKAR
Selamlar herkese,
Yaklaşık 1 ay önce yeme yeni düşmüş bir yavru aldım,kış ayına denk geldi ve kuşum nezle oldu.Sanırım atlattık şuan nezleyi (inlemesi gözde burunda akıntı bitti)
2 hafta önce kusumun yerini degistirdim daha sıcak bir odaya aldım.Kafasını 180 derece cevirip kanatlarının arasına gagasını sokup uyuyor,aldığımdada öyleydi gerçi.Bu aralar eskisi kadar ilgilenemiyorum (genede 2 3 saatini benle geçiriyor hergün) Neşesi falan yerinde çok güzel oynuyor falan pek bir sıkıntı sezemedim fakat 3 gündür sabahları burnunda beyaz bişey var ben temizliyorum o çıkıyor başta bulasmıstır bisey dedim ama degilmiş burnundan resmen beyaz bişey geliyor yani şuan temizledim gene yarına fotograf atmaya çalısırım.
Kafeste yere iniyor,kafasını 180 derece geri çevirip gagasını kanatlarının arasındaki tüylere sokup uyuyor,burnundan beyaz bişey geliyor(Yere inmesini kucagımda uyuyordu hala uyuyor gerçi ordan alışmıştır diye düşündüm önemli bir konumu bilemedim)
Velhasıl kelam kuşun keyfi yerinde ama sıkıntısı oldugunu düşünüyorum bilgili arkadaşlar yardımcı olurlar ise sevinirim :)
GELEN BEYAZ ŞEY SIVI DEĞİL.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
İçinde C vitamini olan vitamin takviyesi yapın 2 gün. Dozajı önerilenin 2 katı verin.