kuşumun cinsi?

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden

kuşumun ırkı ne arkadaslar yarımcı olursanız sevinirim

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
bir petshoptan aldım zamaninda ve bana hollanda oldugunu soyledi 75 lirada para verdim dolandirildim ve kaziklandim yani :(

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Özgür MADEN.' Alıntı:
bir petshoptan aldım zamaninda ve bana hollanda oldugunu soyledi 75 lirada para verdim dolandirildim ve kaziklandim yani :(
off hollanda bile olsa 75 lira verilmez hollanda kuş yerlinin 1 tık irisi 75 liraya ingiliz alabilirdiniz neyse artık bundan sonra lütfen araştırıp öyle kuş alın kuşunuz çok güzel ama.

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
bilginiz ve iltifatiniz icin tesekkur ederim. artik dediginiz gibi daha dikkatli olucam ve sitede olan ankarali yetistirici abilerim/kardeslerimden almaya ozen gostericem

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
yerli dişi kızışmış
pet shopta tutturabildiğine fiyat çekerler 75 tl ye ne kuşlar alırdınız hemde çift olarak hayırlısı olsun 

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
pahalı almıssın ama hayırlısı  bu kuşun anne veya babası kırıkmış kanında var  guzel bır dişi eşe atmaya hazır hayırlı olsun.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Gökhan YILDIZLI' Alıntı:
yerli ve dişi bir kuş hatta kızışmış diyebiliriz.
Kuş biraz bakımsız. Bakımınızla kuşun kondisyonunu ve tüy düzenini sağlamalısınız

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuş biraz bakımsız. Bakımınızla kuşun kondisyonunu ve tüy düzenini sağlamalısınız
ne tarz bi bakim yapabilirim? bu islerde baya bi acemiyim. kafeste balli kraker surekli mevcut ilk firsatta kemik alicam ayrica sulugu yarim doluyken bir iki damla vitamin veriyorum. baska ne gibi seyler yapabilirim?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Özgür MADEN.' Alıntı:
ne tarz bi bakim yapabilirim? bu islerde baya bi acemiyim. kafeste balli kraker surekli mevcut ilk firsatta kemik alicam ayrica sulugu yarim doluyken bir iki damla vitamin veriyorum. baska ne gibi seyler yapabilirim?
ilk önce o ballı krakeri çıkarın. En zararlısı onlar. Onları yapıştırmak için bal dışında her şeyi kullanıyorlar. Yumurta maması 3 günde 1 vermelisiniz.Benim tarifim:
İrmik
6-7 adet ezilmiş bebe bisküvisi
Mısır unu
Pirinç unu
Çok az tarçın
Çok çok az keçi boynuzu tozu
Bu karışımı bir kavanozda saklayın. Her mama yapacağınız zaman gerektiği kadar alırsınız. Mama yapacağınızda bu karışımdan biraz alıp içine haşlanmış yumurtayı ve havucu rendeleyeceksiniz. Kuşa vereceksiniz. Kuş ilk başta yemeyebilir. yiyene kadar her gün deneyin. Bu arada içine yumurta rendelenen mama 6 saat içinde bozulur.