Kuşumun gagası kabuk mu bağlamış? Bu nedir ?

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Kuşumun gagasına ne olmuş olabilir? Başta tek bi tane vardı. Sonra ikincide oluştu. Sanki kanamışta kabuk baglamış gibi hiç ellemedim. Bu bir sorun arz eder mi? Iki gundur sessiz tüylerini kabartıp uyuyor, bundan dolayı olabilir mi sizce? Ne yapmalıyım.  confusedtw crying  scared Lütfen yardım eder misiniz ?  pray

Ekli dosyalar

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
bir veterinere götürmenizi öneririm yada bilgili arkadaşlar cevap vereceklerdir size

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Zafercan YÜKSEL' Alıntı:
bir veterinere götürmenizi öneririm yada bilgili arkadaşlar cevap vereceklerdir size
Tesekkur ederim fikriniz icin ama veterinere goturme sansim yok ne yazikki :(

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
Yakınlarda bir petshop varsa güvenebilirseniz gösterin isterseniz, fotoğrafta gayet canlı gözüküyor

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Zafercan YÜKSEL' Alıntı:
Yakınlarda bir petshop varsa güvenebilirseniz gösterin isterseniz, fotoğrafta gayet canlı gözüküyor
Evet cok sukur saglikli keyfi yerinde dun portakal yedirdim kendine geldi c vitamini yaradi sanirim :) ama yinede merak ediyorum nasil yaptiysa o burnunu yaramaz :)

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Burun deliklerin bulundugu cere etˋden olu$maktadir, ...

sürtmü$tür biryere, ... korkacak bi durum yok, normal durumlar bunlar, uslu durduklari yokki, elleride yok, o yüzden her yere gagalari ile yana$ir ve dokunurlar, tatmak icin vesayre, ... sonucta cok merakli yaratiklardir  :)

SAYGILAR

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Murat GÖÇMEN' Alıntı:
Burun deliklerin bulundugu cere etˋden olu$maktadir, ...

sürtmü$tür biryere, ... korkacak bi durum yok, normal durumlar bunlar, uslu durduklari yokki, elleride yok, o yüzden her yere gagalari ile yana$ir ve dokunurlar, tatmak icin vesayre, ... sonucta cok merakli yaratiklardir  :)

SAYGILAR
Evet cok haklisiniz. Bazen uzuluyorum elleri olmadigi icin. Sonra bizimde kanatlarimizin olmadigini hatirliyorum ve bosveriyorum  C:) rotfl squint

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kuşta birşey yok maşallah güzel de kuş yavru olduğu için üsumus bile olabilir ortamı sıcak olsun yem su vitamin bakımını ihmal etmeyin suyuna da 2 damla limon damlatin

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Kuşta birşey yok maşallah güzel de kuş yavru olduğu için üsumus bile olabilir ortamı sıcak olsun yem su vitamin bakımını ihmal etmeyin suyuna da 2 damla limon damlatin
Peki. Limon damlatayim ama kafesinden ictigi yokki suyu bizim bardaklarimizdan iciyor :(

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Kuş evcil anlıyorum çok ta seviliyor haliyle ama sizin için zararlı olmayan bakteri vs ona zarar verebilir onun için siz vitamin limon takviye ne vereceksiniz onun suluguna koyun o icer siz gormeyebilirsiniz limonu 2 3 damla haftada 1 gün damlatsaniz yeter

Bedizci

Üyemiz
Adı
Şevval
Soyadı
Kışlal
Onur TATAROĞLU' Alıntı:
Kuş evcil anlıyorum çok ta seviliyor haliyle ama sizin için zararlı olmayan bakteri vs ona zarar verebilir onun için siz vitamin limon takviye ne vereceksiniz onun suluguna koyun o icer siz gormeyebilirsiniz limonu 2 3 damla haftada 1 gün damlatsaniz yeter
Haklisiniz insaAllah iciyordur kafesten. Alsinda bizde vermeme taraftariyiz ama biseyler icerken geliyor bardaga bakiyor mazlum mazlum. Gagasiyla vuruyor. Cani cekiyor diye dusunuyorum ve dayanamayip veriyorum.  ::)

LEPRAKORN

Site Moderatörü
Adı
ONUR
Soyadı
TATAROĞLU
Siz yinede içtiğinizden vermeyin hele kola rakı bira icirenler ayran verenler gördüm kesinlikle vermeyin derim bardak suyla ilgileniyorsa banyo yapmak istiyor olabilir kafesine veya yanına su koyun yikanir