Kuşumun gözünün etrafındaki tüyler döküldü ve şişti

Adı
Ksc
kuşumun bir anda gözlerinin etrafındaki tüyler döküldü ve şişti. sulanması var. morarmada var sanırım. zeytin yağı sür dediler ama pek işe yarar gibi değil önerileriniz nedir ? son 3 resim zeytanyağı sürdükten sonraki hali sürdükten sonra çektim ama genede sürmeden önce gözleri biraz suluydu

Adı
Ksc
Bektaş ABDURRAHMAN' Alıntı:
tetra 250 mg tablet al,1 tanesinin 1/4 gözüne dök 2 güne birşey kalmaz.Ben güvercinlerimde bu durumda bu şekil kullanıyorum hızlı ve kesin çözüm alıyorum.
Gozu kor olmus gibi ayrica iyice kapaniyor. Birde yaninda kus var bulasicimidir ayirimmi kuslari

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Eczaneden monodoks al bir kapsülü 1 litre suya boşalt ilacı karıştır birkaç gün geceleri suyu önünden alın sabah verin ama ilaç günlük yapılacak geçmiş olsun

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
BU KADAR BASIT BIR RAHATSIZLIK İÇİN BU KADAR AĞIR İLAÇLARA GEREK YOK,
BU KUŞU AYIR BU HASTALIK BULAŞICI DIR.ECZANEDEN TERRAMYCIN GÖZ MERHEMI AL KULLAN
SABAH AKŞAM 1 ŞEY KALMAZ.YADA SADECE ARKADAŞIN DEDIĞI GIBI ONADRON DAMLA DA KULLANABILIRIN BUNLARIN İKİSİDE ANTIBIYOTIKDIR.

ccuurrsseedd

Yeni Üyemiz
Adı
yuksel
Soyadı
aslandogdu
benim kusumdada 1 yasinda kafasini cok kasiyor ve bir gözu cok sisti ve tuyleri dökuldü ne yapmaliyim .benim kusum bole degil sankj gözün altinda sanki bir torba gibi ne gibi ilaclar önerirsiniz..