B burak karakuş Uzman Üyemiz Katılım 13 May 2011 Mesajlar 287 Konum Gaziantep Adı Burak Soyadı Karakuş 6 Haz 2011 #1 arkadaşlar benim kuşum tüylerini kabartıyor acaba neden?
C cankarakoch Uzman Üyemiz Katılım 17 Eki 2010 Mesajlar 1,914 Konum BURSA Adı Can Soyadı KARAKOÇ 6 Haz 2011 #2 burak daha geniş bilgi vermen gerekiyo dışkısı nasıl yem yiyormu v,s kuşun bir çok sebebten dolayı tüylerini kabartıyo olabilir.
burak daha geniş bilgi vermen gerekiyo dışkısı nasıl yem yiyormu v,s kuşun bir çok sebebten dolayı tüylerini kabartıyo olabilir.
B burak karakuş Uzman Üyemiz Katılım 13 May 2011 Mesajlar 287 Konum Gaziantep Adı Burak Soyadı Karakuş 6 Haz 2011 #3 kuşu bugün yeni aldım uykusuz olabilir petshopta 15 tane kusun arasından beslenememişte olabilir dışkısı normal yanında erkekte var
kuşu bugün yeni aldım uykusuz olabilir petshopta 15 tane kusun arasından beslenememişte olabilir dışkısı normal yanında erkekte var
R Recep Manay Uzman Üyemiz Katılım 26 Nis 2011 Mesajlar 585 Konum İstanbul Adı Recep Soyadı Manay 6 Haz 2011 #4 alışması için biraz zaman tanı düzelecektir düzelmezse hastalığını bulup tedaviye gidilir.
B burak karakuş Uzman Üyemiz Katılım 13 May 2011 Mesajlar 287 Konum Gaziantep Adı Burak Soyadı Karakuş 6 Haz 2011 #5 Recep MANAY' Alıntı: alışması için biraz zaman tanı düzelecektir düzelmezse hastalığını bulup tedaviye gidilir. Genişletmek için tıkla ... zaman tanımaktan başka çarem yok zaten recep abi yavuz alptekin' Alıntı: erkektir ondan kabartıyordur C Genişletmek için tıkla ... Yok abi erkek değil
Recep MANAY' Alıntı: alışması için biraz zaman tanı düzelecektir düzelmezse hastalığını bulup tedaviye gidilir. Genişletmek için tıkla ... zaman tanımaktan başka çarem yok zaten recep abi yavuz alptekin' Alıntı: erkektir ondan kabartıyordur C Genişletmek için tıkla ... Yok abi erkek değil
Yahya SAYIN Uzman Üyemiz Katılım 11 Ocak 2011 Mesajlar 1,958 Konum Antalya Adı Yahya Soyadı SAYIN 7 Haz 2011 #6 yavuz alptekin' Alıntı: erkektir ondan kabartıyordur C Genişletmek için tıkla ... C