Kuşumun ırkı ve Eş seçimi

digi

Yeni Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yılmaz
Mrb arkdslar forumu takip ediyorum hep.. araştırma yaptım yerli tespitini koyabildim ben kuşumun ırkını ama yanlış mı siz ne diyorsunuz ırkı hakkında_? Cinsiyeti de erkek. Yavruluktan çıkıyo eş alıcam sizlerinde fikirlerinizi almak istiyorum. Ne renk yada hangi ırk eş almalıyım. canlı renkli bi yavrular olsun istiyorum. soluk renkli yada karışık renkli yavrular olsun istemiyorum. Hangi ırkla çiftleşirse nasıl yavru çıkar bilmiyorum. Arastrma yaptım o konuda da baskın gen çekinik gen taşıyıcı vs. bi çok teferruatı var. Siz ne tavsiye edersiniz. Bide bize çok alışkın ve insancıl kafesten çıkınca çok seviniyo hiç yanımızdan ayrılmıyo şımarıyo ilgilenince. konuşuyoda cicikuş babacık bide öpücük sesi çıkarıyo. Eş alınca ev halkıyla alakayı kesip konuşmayı bırakır mı_? Alcağım eşi de direk yanına koymıcam ayrı kafeste evcilleştirip öyle koymayı düşünüyorum sizce nasıl olur_? resimleri ekledim.

digi

Yeni Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yılmaz
Kimsenin fikri yok sanırım :) Irkını buldum ztn çekinik parçalı.. eş renk seçiminide bi şekilde yaparız ..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuşa her ırktan kuş alabilirsiniz. Rengini bilemeyiz. Her renk kuştan her renk yavru çıkabilir. Kuşu alacağınız yere götürün beğendiğiniz dişilerin olduğu bir kafese atın. Öpüştüğü ilgilendiği dişiyi alın. Yani size değil de bırakın o seçsin eşini. Eş aldıktan sonra dışarı salmamanız gerekiyor. Zaten dişi gelince dışarı çıkmak için aşırı istekli olmaz. Hayırlı olsun...

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuşa her ırktan kuş alabilirsiniz. Rengini bilemeyiz. Her renk kuştan her renk yavru çıkabilir. Kuşu alacağınız yere götürün beğendiğiniz dişilerin olduğu bir kafese atın. Öpüştüğü ilgilendiği dişiyi alın. Yani size değil de bırakın o seçsin eşini. Eş aldıktan sonra dışarı salmamanız gerekiyor. Zaten dişi gelince dışarı çıkmak için aşırı istekli olmaz. Hayırlı olsun...
+1

digi

Yeni Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yılmaz
Tşkrler saolun öyle yapıcam...  icon_think