KUŞUMUN IRKI VE HANGİ DİŞİ İLE EŞ TUTTURAYIM ?

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Merhaba 3 hafta önce erkek diye aldığım kuşuma dişi bir eş almıştım erkek sandığımız yavru dişiye dönünce iki dişi oldu elimde. bugün güvendiğim petshop a uğradığımda güzel iri bir erkek gördüm ve aldım. ingiliz - çek kırığı dedi petshop sahibi bu arada kendi yavruları bana da öyle geldi ve danışmak istedim

elimde buluna dişilerde aşşağıda. fikirleriniz benim için önemli

şimdiden teşekkürler

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Kuşların hepsi çok güzel masallah,dediği gibi kırık bi kuş ama ingilizden biraz uzak gibi görünüyor çek tarafına çekmiş olmalı :)

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
boyut ve kafa iriliği çok iyi gözleri çekik değil sadece :) iri çeklere benzerse süper olacak :)

soner öz

Üyemiz
Adı
Bektas
Soyadı
Abdurrahman
Senin bahsettiğin kuş bu değil dimi ? yem kırınca alıcam dediğin ve griye ne oldu ne has vazgeçtin ondan

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
Soner ÖZ' Alıntı:
Senin bahsettiğin kuş bu değil dimi ? yem kırınca alıcam dediğin ve griye ne oldu ne has vazgeçtin ondan
yok bu süpriz oldu :) diğerini ist e götürücem griden de vaz geçtim :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kırık mı bilemem bana yerli gibi geldi. Kırık da olabilir daha çok fotoğrafla kesin konuşabiliriz. Bence beyaz dişiyle eşleyin.

ercanyasar

Uzman Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
yasar
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kırık mı bilemem bana yerli gibi geldi. Kırık da olabilir daha çok fotoğrafla kesin konuşabiliriz. Bence beyaz dişiyle eşleyin.
kırık 1 yerli kuşun 2 katı ve tip olarak farklı dik duran bi kuş. kafeste ki ilk dakkaları olduğundan rahat çekemedim fotoları. ilerleyen zamanda yüklerim.