KUŞUMUN NEDEN TÜYÜ ÇIKMIYO??

turansude

Yeni Üyemiz
Adı
Sude
Soyadı
Turan
Merhaba arkadaşlar. Kuşumun sol kulağının yani gözünün ordaki tüyler yaklaşık 7 ay önce hafif kalkmaya ve dökülmeye başlamıştı. Ben de tecrübesiz ve bilgisiz olduğumdan dolayı geçer diye pek önemsememiştim. Ama daha sonraları ordaki tüy baya dökülmeye başladı. 3 veterinere götürdük 2si mantar değil 1 i mantar dedi. Terramycin olsun mantar kremi olsun sürmediğimiz krem kalmadı. Sonra hayvan kremlerden mahvoldu sersemledi uçamadı dolayısıyla kremleri bıraktık daha sonra eski sağlığına kavuştu. Fakat orda tüy çıkmamasının nedenini hala anlayabilmiş değilim. Hayvanın eti görünüyo. Ama bunun dışında sağlığında herhangi bi sıkıntı yok gayet neşeli hareketli. Sizce neden tüy çıkmıyo olabilir. Şimdiden teşekkürler

turansude

Yeni Üyemiz
Adı
Sude
Soyadı
Turan
Çok teşekkür ederim ama ilaç kullanmak istemiyorum sadece nedenini anlamak istiyorum. Çünkü ilaçlar kuşların bünyesine çok ağır geliyor ve kaldıramıyorlar bunu bizzat deneyimleyerek şahit oldum. Kuşumu ilaçlar yüzünden hiçbir sağlık sıkıntısı yokken kaybedecektim. 8 aydır hiçbir sağlık sıkıntısı yok sadece kulağındaki tüyler çıkmıyor gözünde ne bi kızarıklık ne de bi sorun mevcut. Cidden anlayabilmiş değilim kimse çözemiyor

Doğanay YILDIZ

Takipçi Üyemiz
Adı
Doğanay
Soyadı
Y.
bizimle bir kaç  fotoğraf paylaşır mısın? Göz çevresinin birde bütün bedenini görebileceğimiz şekilde.
Doğrudan ilaca yönelmeyin lütfen.

turansude

Yeni Üyemiz
Adı
Sude
Soyadı
Turan
Fotoğrafını atacaktım zaten fakat boyut çok büyük diye uyarı veriyo küçültemedim o yüzden atamıyorum

Doğanay YILDIZ

Takipçi Üyemiz
Adı
Doğanay
Soyadı
Y.
https://hizliresim.com/
bunun gibi görsel yükleme siteleriyle işleminizi yapabilirsiniz dilerseniz.

CapTainATLAS

Üyemiz
Web sitesi
www.atlasbilgisayar.net
Adı
SERKAN ATLAS
Soyadı
İNCE
Merhaba mantar olabilir. Kuşunuza mantar ilacı uyguladı iseniz. Ki uygulamassınız. Kuşunuza k vitamini yüklemesi yada aktardan orjinal siprulina alın verin.
Birde kuşunuzun tüy cıkmayan bölgesine cok hafif nemlendirmek üzere buğday yağı sürün. 1 hafta ince tüy cıkıyormu takip edin. Geçmiş olsun.

turansude

Yeni Üyemiz
Adı
Sude
Soyadı
Turan
https://i.hizliresim.com/ByGE8Q.jpg Teşekkürler cevaplarınız için buyrun resmini attım. Mantar olsa 1-2 hafta boyunca krem uyguladık hiç işe yaramamıştı. Öyle olsaydı işe yaramaz mıydı? Ama yine de deneyebilirim