Kuşumun neyi var ? (RESİM,VİDEO)

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
arkadaşlar kuşum uçamıyor ve kanadında yara gibi birşey var yardım edermisiniz ? yavru olduğundanmı acaba ?

VİDEO

Muhabbet Kuşu.MPG

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kuş sağlıklı hem de çok sadece kanat çırparak egzersiz yapıyor maşallah çok tatlı

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
tek kuş için yeterince büyük olduğunun kanaatinindeyim.Şayet böyle diyorsanız biraz büyüdükten sonra büyütürüm ne tür kafes olması lazım ?

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
kusun gayet iyi gorunuyor . daha 1.5 2 aylik tam egitebilecegin bir kus . arada bir ac birak elinde yem yesin . sonra gunde yarim saat bir saat c harfi ile baslayan bir kelimeyi tekrarlat cicikus gibi sonra devami gelir zaten 3 - 4 aya konusan sana alisan onu yalniz biraktiginda ozledigin bir kus haline gelir ; )

gokcencelik

Uzman Üyemiz
Maşallah çok tatlı ve çok sağlıklı bin kere maşallah. Yalnız kafesin kanarya kafesi yani dikey telli ve küçük. Büyüklüğü belki yenisi alınana kadar idare edebilir ama tellerinin dikey olması ve kafes dizaynın yanlış.
Oyuncu bir kuş belli ve dikey telli kafeste tellere tırmanırken ayakları, tırnakları zarar görebilir.
Böyle bir kafes için 2, maximum 3 tünek farklı yüksekliklerde kullanılırsa yeterli olacaktır. Oyuncaklar tünekten tüneğe uçuşunu-geçişini engellememeli.

Arkadaşların da dediği gibi o kanat çırpmayı çok sıkıldığı, uçmak istediğini anlatmak için yapıyor. Evde kapıya pencereye dikkat ederek, mutfağa girmesine engel olarak uçurabilirsin.
Yani sen de benim gibi evde böyle isim koyarak falan evcil hayvan olarak besliyorsun anladığım kadarıyla,  sabah açarsın kafesinin kapısını, akşam yatarken kapatırsın onun dışında gün içinde gezsin bırak.
Ama tabi artık bir muhabbetin olduğu için kapıyı bacayı, ona zarar verebilecek her şeyi göz önünde bulunduracaksın :)

slaguter

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
söğütçü
bence hiçbir sorun yok eğer çok sık dışarı salıyorsanız size karşı yapmış olduğu davranış beni çıkar diyor uçmak istiyor.

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler hepsini uygulayacağım inşaallah yakında güvercin üretimhanemin videosunu koyacağım..

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
ÜSTADLAR KUŞUMA NİJER TOHUMU VERDİM BİR ZARARI OLURMU ?

kaoma

Üyemiz
Adı
Ramazan
Soyadı
İŞCAN
Mert AYDIN' Alıntı:
hiç dışarıda yani kafes dışında uçurdunuzmu?
kafesten çıkarırım ara sıra omuzumda durur kalkar biraz uçar gelir tekrar omuzuma konar üstad :)