Öncelikle herkese merhaba. Foruma yeni katıldım. Muhabbet kuşumuzu bu ay aldık ve aldığımız zaman petshop sahibi daha yavru olduğunu söyledi kuşumuz erkek bu arada. Aramız çok iyi eve ve bana alıştı sürekli her gün kafesini yemlik ve suluğunu temizlerim, suyuna vitamin de ekliyorum ve kuş kumu da var. Bu sabaha kadar hiç birşeyi olmayan kuşumun tek gözünün kapalı olduğunu fark etmemle başladı. Petshopa gittim sormak için kuşu götürmedim. Bana bi yere çarpmış olabileceğini bir kaç gün içinde düzelmezse getirin damla damlatalım dedi. Sağ gözü gayet iyi ama sol gözü kızarık gibi ve kapalı bazen açıyo ama sonra kapatıyo acıyo gibi. İnternette çok araştırdım teramiycin merhemi iyi gelir yazıyodu bilmeden belki süreci hızlandırır diye sürdüm ama onuda kaşıdı hep gözünü. Bu önemli bişey midir? Adama kuşumun resmini çekip göstermiştim mantar değil dedi yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sağ Gözü:

Sol Gözü:

Teramiycin merhemini sürdükten sonra kaşıdığı için bu gözü bu şekilde duruyo normalde sadece göz kapağı kapalı vaziyette.
Sağ Gözü:

Sol Gözü:

Teramiycin merhemini sürdükten sonra kaşıdığı için bu gözü bu şekilde duruyo normalde sadece göz kapağı kapalı vaziyette.