Kuşumun yanagında çıkan şey nedir :(

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Kuşumun sağ yanagında 2 tane yuvarlak sivil büyüklüğünde çıkıntı oldu.. sol tarafı ise pürüzsüz düz.. Acaba bu nedir tedavisini nasıl yaparız :(

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
mantar başlangıcı olabilir.teramycin veya vazelin sürün 3-5 gün süreyle sabah akşam bişeyi kalmaz

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
mantar başlangıcı olabilir.teramycin veya vazelin sürün 3-5 gün süreyle sabah akşam bişeyi kalmaz
hocam kafesi 2 güne bir temizleniyor , suyu günlük nerden çıktı anlamadım bende belki mantar başlangıcıdır diye dünden itibaren vazelin sürmeye başladım ama pek mantara da benzetemedim açıkcası .. o geçirmezse ve bilen çıkmazsa veterinere götürcem artık .

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
Ethem YAMAN' Alıntı:
hocam kafesi 2 güne bir temizleniyor , suyu günlük nerden çıktı anlamadım bende belki mantar başlangıcıdır diye dünden itibaren vazelin sürmeye başladım ama pek mantara da benzetemedim açıkcası .. o geçirmezse ve bilen çıkmazsa veterinere götürcem artık .
ethem kardeşim bazen elimizden geleni yapsakta olacağı varsa oluyor veterinere gitsende sana pek yardımcı olacağını sanmıyorm çünkü genelde kedi köpek üzerine yoğunlaştıklarından..avipom merhemide kullanabilirsin etkilidir.

spectacular_iey

Uzman Üyemiz
Adı
Ethem
Soyadı
YAMAN
Onur ÖZDEMİR' Alıntı:
ethem kardeşim bazen elimizden geleni yapsakta olacağı varsa oluyor veterinere gitsende sana pek yardımcı olacağını sanmıyorm çünkü genelde kedi köpek üzerine yoğunlaştıklarından..avipom merhemide kullaabilirsin etkilidir.
teşekkürler vazelin geçirmezse avipom alcam , yüzde sivil gibi şeylerin çıkmasında da kullanılıyormuş..