dişinin burun delikleri çevresi beyaz olur.Erkek ise küçükse pembe olur bu kuşlar daha yavru.Ferhat GARGILI' Alıntı:yaw şmdi anlamadım netten araştırıyrm herkez burnu maviyse erkek pembe veya kahverengiyse dişidr diyrlar sen tam tersi dedin acaba burda yanlış olan ne yada sen neye dayanarak yeşil erkek mavi dişi dedin.?
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Yeşil erkek 2 aylık mavi dişi dört aylık civarı.Slm
Peki dişinin büyük olması erkeğin kuçük olması..bunların çiftleşmesine bi engel olurmu..confusedtwÖ.Faruk ATEŞ' Alıntı:dişinin burun delikleri çevresi beyaz olur.Erkek ise küçükse pembe olur bu kuşlar daha yavru.
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:Yeşil erkek 2 aylık mavi dişi dört aylık civarı.Slm
Eğer anlaşıyorlarsa sorun olmaz.Ferhat GARGILI' Alıntı:yani benim kuşlarım çiftleşmezmi...?
benim dişi kuşum erkek olan kuşumdan 1-2 ay büyük...ßi sorun olmaz inşallah
birbirini beslemeliri hemen hemen eş tutmuş demektir.Ayrıca erkek baskın olsun isterse jumboyla bile çiftleşir...Ferhat GARGILI' Alıntı:Peki dişinin büyük olması erkeğin kuçük olması..bunların çiftleşmesine bi engel olurmu..confusedtw
-bide şu var benim mavi olan kuş arada yeşil olan kuşu kusarak besiyor sizce bunun nedeni ne olabilir.
çiftleşme isteği...Ferhat GARGILI' Alıntı:benim mavi olan kuş yani dişi yeşil olan kuşun genelde kuyruğunu cekiyor sizce bu neyin işaretidir.... icon_think
Mert AYDIN' Alıntı:çiftleşme isteği...