Kuşumun yaşını çoğu kişi bilemedi ustalar birde siz bakın

youngdede

Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
soydan
Herkese selamlar.Arkadaşlarım ve usta abilerim kuşlarımın kafesine yuvalığı 9 10 aylık olmadan takmıyorum.Bu nedenle bu kuşumun yaşını merak ediyorum ben tam anlayamadım.Sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.Bir hobici olarak ustalarımın düşüncelerinin çok daha net olacağını düşündüm.Yorumlarınızı bekliyorum.Teşekkürler                                                                                                                             

youngdede

Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
soydan
saolun ilgilendiğiniz için mehmet bey banada 7 8 aylık gibi  göründü emin olamadım.Diğer ustalarımızdan da yorumları bekliyorum

Doğanay YILDIZ

Takipçi Üyemiz
Adı
Doğanay
Soyadı
Y.
Kuşun iyi bir uçuş talimine ihtiyacı var. Biraz yağlanmış gibi görünüyor. Kuş dişi ve 1 yaşına yakın. Fazla değil anladığım kadarıyla

youngdede

Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
soydan
Yok kuşum yağlı değil zaten devamlı salıyordum ve kafesi genis tünekten tüneğe uçuyorlar.Saolun.Dişi kuşum erkeğini seviyor ama erkek arada kur yapıyordu bende yuvalık koyup koymamak arasında kaldım.Anladığım kadarıyla kuşun yaşı yuvalık koymam için uygun yani 9 aylıktan büyük birde erkek kuşum devamlı gaga taşına kur yapıp yemek kusuyor ve üzerine çıkıp çiftleşiyor buna dişi çok kızıyor.Erkek dişiden çok gaga taşıyla zaman geçiriyordu sanırım dişi yokken onunla idare ettiğinden hala onunla devam ediyor bende gaga taşını çıkardım bugün umarım dişiye ilgisi artar ve çiftleşir

youngdede

Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
soydan
Çok teşekkürler Hakan bey. 15 gün oldu dişiyi yanına alalı şimdi yuvalığıda taktım.Umarım istediğim olur.Yuvalık birbirlerine olan ilgiyi artırır inşallah dişi boş yumurta bırakmaz