kuşumunda eksiklik mi var ustalardan yardım

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
değerli arkadaşlar ustalar abiler  bir erkek kuşum  sürekli kafes tabanındaki tüyleri alıp nasıl desem sakız çiyner gibi çiyniyo ve suluğa onu koyuyo orda eviriyo çeviriyo ıslatıp  çiyniyo ilk başlarda bunu oyun olduğunu düşünmeye başladım lakin şimdi aklıma acaba bakımlarına eksik birşey mi yapıyorum diye süpe ediyorum  her gün temiz elenmiş yem taze su üç güne bir aza ama faydalı mama haftada bir vitamin ve bunları hep düzenli yapıyorum ama sizce eksik birşey mi var

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
mineral blok gaga taşı eksikliği olabilir.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Mamaya bir iki damla balık yağı karıştırın, çok karıştırırsanız ishal olur dikkat edin, sera minarel plus var onu deneyin ve kafesinizin tabanına ızgara varsa ızgara yerleştirin inşallah zamanla bu alışkanlığı terkedecektir.

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Hasan US' Alıntı:
Mamaya bir iki damla balık yağı karıştırın, çok karıştırırsanız ishal olur dikkat edin, sera minarel plus var onu deneyin ve kafesinizin tabanına ızgara varsa ızgara yerleştirin inşallah zamanla bu alışkanlığı terkedecektir.
kafes tabanına ızgara koymanız iyi olur minaral blok da ustad gerekeni söylemiş zaten

ahmet SEÇKÜN

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
seçkin
cevapalrınız için teşekkürler sayın ustalar avimineral kullandım suluğuna gerçekten geçti çok sağolun