Kuşumuz şoka girmiş gibi hareketsiz donmuş duruyor

descartesege

Üyemiz
Adı
Semiha
Soyadı
Kalkan
Iyi günler muhabbet kuşumuz 4 yaşında erkek annemin kuşu geçenlerde oyun oynarken heyecandan taş kesilip gözleri sabit kalmıştı annemler öldü sanmış kafasına su dökünce düzelmiş. Sonra aradan 2 hafta geçince tekrar olmuş durup dururken sonra yine su dökünce bir müddet sonra düzelmiş niye böyle olmuş olabilir. Geceleri dışkııanı tutuyordu sabah zorlanarak çok miktar yapıyordu mantar ilacı vermişler biraz bundan kaynaklı olabilir mi

descartesege

Üyemiz
Adı
Semiha
Soyadı
Kalkan
Genel hali heyecanlı gibi duruyor kafa tüyünü kaldırıyor kursağının altını da çok kaşımış gibi sanki

descartesege

Üyemiz
Adı
Semiha
Soyadı
Kalkan
Kursağın altındaki tüyleri kaşımaktan yolu muş derisi gözüküyor kuyruğunu üst kısmı da öyle ince beyaz tüyleri yok

Reunal

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Ergün
Bir yere çarpmış olabilir mi.

descartesege

Üyemiz
Adı
Semiha
Soyadı
Kalkan
Annem çarpma yok kesinlikle diyor üstüne titrerler kuşun biz de şaşırdık normalde çok hareketli çevik konuşkandır son zamanlarda biraz durgunluk var gibi kursak altı kuyruk üstü ty ve kant altında tüy çıkmamış kaşındığı yerler farkettim

Femirleroğlu

https://www.instagram.com/faruk_emirleroglu/
Yönetici
Web sitesi
www.instagram.com
Adı
Faruk
Soyadı
Emirleroğlu
resim ve video yollayabilir misiniz?

ÖZellikle donuk kaldığı ve su döktüğünüzde nasıl kendine geldiği gibi?

ilginç bir vaka.

descartesege

Üyemiz
Adı
Semiha
Soyadı
Kalkan
Evet bana da çok tuhaf geldi inşallah bir daha yaşanmaz yaşanırsa çekecekler görüntüyü

Reunal

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Ergün
Semiha KALKAN' Alıntı:
Annem çarpma yok kesinlikle diyor üstüne titrerler kuşun biz de şaşırdık normalde çok hareketli çevik konuşkandır son zamanlarda biraz durgunluk var gibi kursak altı kuyruk üstü ty ve kant altında tüy çıkmamış kaşındığı yerler farkettim
Gerçekten çok ilginç.