kuşun alt gagası biraz uzun tırnak makasıyla kessemmi öylemi kalsa ??

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
s.a arkadşlar ...
28 günlük civarı bi yavrum var alt gagası uzun olunca üst gagası alt gagasının içine giriyor normal kuşlarla karşılaştırdığımda alt gagası biraz daha fazla uzamış acaba ben bu uzun olan kısmı tırnak makasıyla kessem mi yoksa  kesmeden de bi çaresi varmı mesela kendiliğinden geçermi ve bu haldeyken yem kırabilirmi böyle oluruna mı bırakıyım düşünceleriniz benim için çok önemli herkeze bol yavrulu sağlıklı günler dilerim 

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
damara gelmeyecek şekilde çok az bişey kesebilirsin bence.ben kanaryaların gagasını kesiyorum bi sıkıntı çıkmıyor.

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
Fatih ÖZDEMİR' Alıntı:
damara gelmeyecek şekilde çok az bişey kesebilirsin bence.ben kanaryaların gagasını kesiyorum bi sıkıntı çıkmıyor.
hocam öncelikle cvp verdiğin için çok tşk ederim sanırım resim olmadığı için kimse cvp vermedi damar belli olurmu nasıl birşeyz çizgi gibimi ?

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
ben teşekkür ederim reis.kıl gibi kırmızı çok ınce bı sekılde bellı olur.yınede sen ucundan çok az bır sekılde kes.1 mm kadar .az kes uzadıktan sonra tekrar kesersın.resım koyarsan daha ıı olur tabııkı.benım bıldıklerım bu kardes.yardımcı olduysam ne mutlu.

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
Arkadaşım Aynsı bende vardı geri vermeni tercih ederim bir petshop satcak olursan hiç kimse almıyor
zamanla uzuyo ve yem yiyemiyor kuş

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
mertcan kardeş kendı yavrusu arkadasın.ya gagasını kesecek.o halıyle göturup petshop a verecek takas edecek yem veya baska kusla yada bakacak..

FATÜH ÖZDEMÜR

Takipçi Üyemiz
Adı
FATIH
Soyadı
ÖZDEMIR
bildiklerimizi söylüyoruz fakat şu halimizle ezbere konuşuyoruz tabiki.resim olsa olay daha çabuk çözümlenir.