murat akdal
Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar dün yeni kuş almıştım eşli ve yumurtalı . aslında olay biraz karışık . bende balık ve eşsiz 2 kuş vardı bunları götürdüm pet shopa yerine eşli yumurtalı kuş aldım. aslında kuş pet shop sahibinin değimiş başka birisinin satın diye 5-6 çift koymuş oraya . neyse ben aldım sonra telefonla beni aradı kuşun gerçek sahibi işt eya para ver bana yada kuşları getir diye . bnlar aralarında anlaşmışlardı telefonla ama pet shop sahibi param yok sonra vereyim demiş ama adam istemiş neyse geri götürürecekken dişi kuş kafesin alt kısmına sıkışmıştı herhalde o sıra olmuş . neyse geri götürdüm biraz tartıştık daha doğrusu bagırdım çagırdım ben beni alakar etmeyen işlere beni katıyorsunuz diye neyse geri aldım geldim kuşları . gecede annem rahatsızlanmıştı eve 16,00'da anca gelebildim bi baktım kuş tek ayagının üstünde duruyor . yakında veteriner yoktu çarşıya götürdüm oradaki eleman bişey yapmaya gerek yok kendi düzelir dedi gönderdi . 
birde size sorayım dedim bişey yapmak gerekiyor mu ?
kuşun 4 tanede yumurtası var o yumurtaları diğer kuluçkada olan dişinin altına koymaya gerek var mı kuş sürekli yuvada yumurtaların üstünde oturuyor

birde size sorayım dedim bişey yapmak gerekiyor mu ?
kuşun 4 tanede yumurtası var o yumurtaları diğer kuluçkada olan dişinin altına koymaya gerek var mı kuş sürekli yuvada yumurtaların üstünde oturuyor