kuşun ayağında bir problem var

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Arkadaşlar dün yeni kuş almıştım eşli ve yumurtalı . aslında olay biraz karışık . bende balık ve eşsiz 2 kuş vardı bunları götürdüm pet shopa yerine eşli yumurtalı kuş aldım. aslında kuş pet shop sahibinin değimiş başka birisinin satın diye 5-6 çift koymuş oraya . neyse ben aldım sonra telefonla beni aradı kuşun gerçek sahibi işt eya para ver bana yada kuşları getir diye . bnlar aralarında anlaşmışlardı telefonla ama pet shop sahibi param yok sonra vereyim demiş ama adam istemiş neyse geri götürürecekken dişi kuş kafesin alt kısmına sıkışmıştı herhalde o sıra olmuş . neyse geri götürdüm biraz tartıştık daha doğrusu bagırdım çagırdım ben beni alakar etmeyen işlere beni katıyorsunuz diye neyse geri aldım geldim kuşları . gecede annem rahatsızlanmıştı eve 16,00'da anca gelebildim bi baktım kuş tek ayagının üstünde duruyor . yakında veteriner yoktu çarşıya götürdüm oradaki eleman bişey yapmaya gerek yok kendi düzelir dedi gönderdi .
birde size sorayım dedim bişey yapmak gerekiyor mu ?
kuşun 4 tanede yumurtası var o yumurtaları diğer kuluçkada olan dişinin altına koymaya gerek var mı kuş sürekli yuvada yumurtaların üstünde oturuyor

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
yumurtada yatıryorsa sıkıntı yok  yatmıyorsa başka kuşun altına sür yumurtaları kuşda ciddi sıkıntı ise  ayak sorunu tünekleri kaldır kafes dibinde kalsın iyice incitmesin. ayağını  çiddi değilse geçiçidir.  merka etme

murat akdal

Takipçi Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
akdal
Ünal YILMAZ' Alıntı:
yumurtada yatıryorsa sıkıntı yok  yatmıyorsa başka kuşun altına sür yumurtaları kuşda ciddi sıkıntı ise  ayak sorunu tünekleri kaldır kafes dibinde kalsın iyice incitmesin. ayağını  çiddi değilse geçiçidir.  merka etme
yalnız benim kafesin altıda telli . arada çıkıyor arada giriyor yuvaya . başka yapabilecegim bişey var mı ?

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Ünal YILMAZ' Alıntı:
+12345

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
sanıyorum bi problem olmaz egerki yumurtaların ustunde yatıyorsa bırakın yatsın