Kuşun Boynu Eğri

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Merhaba dün kuşu bu şekilde gördüm yuvadan çıktı başı eğik sürekli böyle duruyor. Yem yemesi vs bir sorun yok ama tüneklere çıkmakta zorlanıyor sanırım.  Yumurtaları var yumurtalarada yatıyor şu an. Ne yapmak lazım bana normal gelmedi bu duruş

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ekli dosyalar

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Şu durum ile ilgisi olan kimse yok mu yahu. Sıkıntlılı bir durumdayım.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Ali Bey,

Sallabaş hastalığının başlagıcına benziyor. Benim başıma gelmişti. Böyle yavaşça başlıyor ve ağırlaşıyor. Kuşunuz kuluçkaya devam etsin. yemesi içmesi çok değişmiyor. 2. kuluçkaya yatıp yatmayacağına siz karar verirsiniz.

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Sinan KAHRAMAN.' Alıntı:
Ali bey kuluçka döneminde bitkin düşmüş olabilir mi?
Merhaba çok kuluçka yapan bir çiftim değil ama kafes değişikliği yaptım. Bilmiyorum çok güzel bir kuş bu nasıl düzeltebilirz acaba ya :(

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Ayhan OTÇUOĞLU' Alıntı:
Ali Bey,

Sallabaş hastalığının başlagıcına benziyor. Benim başıma gelmişti. Böyle yavaşça başlıyor ve ağırlaşıyor. Kuşunuz kuluçkaya devam etsin. yemesi içmesi çok değişmiyor. 2. kuluçkaya yatıp yatmayacağına siz karar verirsiniz.
Ayhan bey teşekkür ederim ilginize. Sallabaş ile ilgili videolar falan izledim pek öyle değil gibi ama biraz şüphelendim bende. Yem yemesinde bişey yok erkeğe ilgisi devam ediyor fakat yumurtalara yatmayı bırakmış bu akşam kontrol ettiğimde yuvada değildi. Acaba erkeği falan ayırıp ayrı kafese mi alsam bu kuşu. Bir ilaç v.s önerebilecek kimse yokmu. Bulunduğum yerdeki veterinerler kuştan anlamıyor kedi köpek uzmanı olmuşlar. Son care avcılar fakülteye götüreceğim orada kuştan anlayan veterinerler olduğunu söylediler.

alidinc

Takipçi Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
DİNÇ
Başka bir forumda bir arkadaş kuşunda yumurta tıkanıklığı olan bir kuşunda bu şekilde boynunu büktüğünü söyledi olabilir mi acaba. Satış ilanlarına sürekli mesaj atan abilerimizden de yardım istiyorum illaki bişeyler biliyorsunuzdur. Gerçi yarın fakülteye götüreceğim orda bakarlar bende sizlerle paylaşırım.