Kuşun Gözündeki sorun nedir

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı

KALMERAA

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KARAYEL
HAVALANDIRMAYI ARTTIR FOLLUKLARDA DELİK YOKSA DELİK AÇ BIRDE KAFESIN ALTINI TEMIZLE :)
ECZANEDEN TERRAMYCİN GÖZ MERHEMİ AL ONU SÜR 2 GUNE GEÇER.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Erkek kuşun gözünde şişlik olması yuvadan kaynaklanmıyordur diye düşünüyorum, kuşta tıksırma ve burun akıntısı da varsa ornithosis (papağan ateşi) olabilir, forumda araştırın isterseniz...

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
Kuşları yeni eşe attım yani yuvalığı takmadan önce vardı bu durum.Yarın eczaneden teramicin göz kremi alayım artık başka yapacak birşey yok sanırım  burun akıntısıı aksırma falan yok kuşta sadece dikkatimi çeken kanatları titriyor ara ara.

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
Ayrıca tek gözünde var bu sorun bazen kapalı oluyor bu gözü gözünün içinde sulanma var.birde bu hastalık bulaşıcımıdır yani kuşu ayırayım mı ?

mehmet_terkesli

Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
terkeşli
Kuşunuzda ornithosis hastalığı var eczanelerde satılan genta adında insanlar için kullanılan göz damlası var bu damlayı damlatınca 2 gün sonra iyileştiğini göreceksin ama kesin çözüm değil hastalık sonradan yine tekrarlıyor. En kesin çözümü ise genelde güvercin ilçaları satanlarda bulunan ornimix adlı ilaçtır. Bu ilacı al en az 5 gün kullan hiç bir şeyi kalmatacaktır daha farklı ilaçlar var ama onları bulmada zorlanabilirsin ama ornimix etkili bir ilaçtır. Geçmiş olsun. Not: bu hastalık bulaşıcıdır...

y_murat01

Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
yazıcı
teramicin sürdüm gözüne 4 gün  bir fayda etmedi.ornimix alacam artık onu denicem inşallah düzelir birde bu kanat titremesi bir geçmedi gitti..