Kusun kanadinda kan ve titreme var

Fahriye mermer

Yeni Üyemiz
Adı
Fahriye
Soyadı
Mermer
Kusum koltuga carpti sonra sendeleyip yurumeye basladi daha sonra ucamadi ondan onceki gun kanadi dusmus ondan ucamayip carpmis sanirim yalniz kanadinin alt uç kısmında kan gibi kirmizilik var ve kanadi titriyo . Sizce yenisini cikardigi icin midir kan? Yardim edin lutfen  :( :(

Adı
M.Hüseyin
Soyadı
Tanrıverdi
Abi o benim oncekı dısımde de oldu kanamıstı koltuk altı o kadarkı kasımıs kanatmıs bede koltuk altına yara meremı surdum 1 kac gunde iylestı tıtremesıde usudugunden veya korktugundan olabılır kusun suan o carpmasın travmasında olabılır ona sefkatle yaklasıp ılgılenırsen gecer dıye dusunuyorum

Fahriye mermer

Yeni Üyemiz
Adı
Fahriye
Soyadı
Mermer
M.Hüseyin TANRIVERDİ' Alıntı:
Abi o benim oncekı dısımde de oldu kanamıstı koltuk altı o kadarkı kasımıs kanatmıs bede koltuk altına yara meremı surdum 1 kac gunde iylestı tıtremesıde usudugunden veya korktugundan olabılır kusun suan o carpmasın travmasında olabılır ona sefkatle yaklasıp ılgılenırsen gecer dıye dusunuyorum
Cevabin icin sagol icim biraz rahatladi. Yemini falan yemesinde sorun yok kotu biseyi yoktur diye umuyorum o nedenle. tuy dokuyo telek deniliyo sanirim .hastaligi mi var acaba diye korktum ama suan sadece ucamiyo yemegini falan yiyor kanadini kaldirdida bugun.

Adı
M.Hüseyin
Soyadı
Tanrıverdi
Abı tuy dokmesı normaldır bır sey soracam kusunuzun kanadıgı kısım su hanı kanadın baglı oldugu yer var hanı kol gıbı kanat tuylerını bulundugu yer kanıyorsa tuyunun kapması normaldır he baska bır yer kanıyorsa buyuk ihtımal ile eskı kanat tuylerını dokup yenısını cıkaracaktır en az 1 ay surer en fazlada 2 ay bu sureyı gecerse bı kontrol et  cıkmazsa veterınere gotur evel Allah gecer