Kuşun kuyruğunu titretmesi

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Merhaba arkadaşlar dün yeni aldığımız kuş otobüs ile kutuda sıcak ve hava akımına kapılmadan geldi kuş arka kuyruğunu titretiyor kafese bırakınca belli oldu birde dışkısı sıvımsı ama yem yemesi gayet güzel kafesteki diğer kuş ile anlaşıyorlar ötüyorlar birbirlerine oyun yapıyorlar birbirlerine bu kuyruğunu Titretmesi ve dışkısının sıvımsı olması neden olur acaba yardımcı olursanız sevinirim SAYGILARIMLA.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Yardımcı olacak kimse yokmu acaba.

bravo

Takipçi Üyemiz
Adı
ABC
Soyadı
abc
Öncelikle kutu içerisinde gelmesi hayvanları ne koşulda olsun stress yapar, otobüsün sallantısı  ve kuşun yeni bir ortama gelip yanında bir de yeni kuşla tanışması hayvanda ister istemez sıkıntı yapmıştır bi süre sonra düzelicektir

muhabbet

Takipçi Üyemiz
Adı
MESUT
Soyadı
ÖNCÜ
Ege GÜLBAHAR' Alıntı:
Öncelikle kutu içerisinde gelmesi hayvanları ne koşulda olsun stress yapar, otobüsün sallantısı  ve kuşun yeni bir ortama gelip yanında bir de yeni kuşla tanışması hayvanda ister istemez sıkıntı yapmıştır bi süre sonra düzelicektir

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
konu içinde konu gibi oldu ama mustafa bey kusura bakmasın, benim dişi kuşta kuyruğunu titretiyor,eve geleli 3 ay oldu...hasta da değil,normal tünekte dururken sürekli kuyruğu titriyor...acaba erkek kuştan mı korkuyor...

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Şimdi bu lafı banamı diyorsunuz yoksa konu içinde kobu açan Vatandaşamı diyorsunuz.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
METIN BEY BANAMI DIYORSUNUZ ACABA MURAT ÖZYÜREK BEYEMİ

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Peki bu baytril % 10 nasıl kullanılıyor dozajı filan.

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Peki bu baytril % 10 nasıl kullanılıyor dozajı filan.
baytril %10 unun dozajını bilmiyorum ama ben %2.5 u tavsiye ederim kuşlar için daha uygun olacağını düşünüyorum 3 gün kuşun ağızına 1 damla sonrasında 5 gün vitaminli su...

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Peki Erhan bey % 5 olanı enjektör ile ağızdan 1 damla versek sıkıntı olurmu?

Murat ÖZYÜREK

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Murat
Soyadı
ÖZYÜREK
Mustafa SOYSAL' Alıntı:
Şimdi bu lafı banamı diyorsunuz yoksa konu içinde kobu açan Vatandaşamı diyorsunuz.
konu içinde konu açan vatandaş benim...konu açarken de sizden özür dileyerek açtım eğer konuyu iyice okuyabildiyseniz görürsünüz...ortak bir mesele diye yeni bir konu açmadan aynı konuya ilave ettim...eğer yeni konu açsaydım bu seferde bu konu açılmıştı neden bir daha açtın diye fırça yiyecektik...neyse yine fırça yedik ama sağlık olsun...