Kuşun Nefes Alması

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
Arkadaşlar 2 tane 4 aylık kuşu saldığımda odanın içinde 2-3 tur atıyorlar ve sonra kafeslerinin üstüne konuyorlar. Dikkatimi çeken konu şu erkek kuş kafese konduktan sonra nefes nefese kalmış bir insan nasıl derin derin nefes alınca nefesinin sesi duyulur o şekilde erkek kuştan ses geliyor bu bir sorun mudur? Diğer kuşta böyle bir ses olmuyor.

Oda da bir tur atıp kafese konunca böyle bir ses olmuyor.

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Emre  kuş uçmuş yoruLmuş bi sorun varmı,Yok kuşum su içti sorun varmı, yok kuşum yem yedi sorun varmı,Yok kuşum mamanın hepsini bitirmiyor sorun varmı..Sen 100metre koş sende nefes nefese kaLırsn..
SöyLedikLerime kırıLma ama Biraz mantıkLı oLmanı rica ediyorum..  icon_naughty

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
EfdaL ÇİNKILIÇ' Alıntı:
Emre  kuş uçmuş yoruLmuş bi sorun varmı,Yok kuşum su içti sorun varmı, yok kuşum yem yedi sorun varmı,Yok kuşum mamanın hepsini bitirmiyor sorun varmı..Sen 100metre koş sende nefes nefese kaLırsn..
SöyLedikLerime kırıLma ama Biraz mantıkLı oLmanı rica ediyorum..  icon_naughty
Efdal kırılma diyorsun ama ...
Kuşlarda solunum yolu hastalıkları olabiliyor ve diğer kuşta o şekilde bir ses olmuyor. Ben sadece bir sorun olup olmadığını sordum ve ilk defa böyle bir tepki aldım.

efdal

Uzman Üyemiz
Adı
EfdaL
Soyadı
ÇİNKILIÇ
Emre KAYACIK' Alıntı:
Efdal kırılma diyorsun 
Kuşlarda solunum yolu hastalıkları olabiliyor ve diğer kuşta o şekilde bir ses olmuyor. Ben sadece bir sorun olmadığını sordum.
Kardeşim Her kuşun bir oLmasını nasıl bekLeyebilirsin? Sen 100m koşar yoruLursun,ben 300m koşarım yoruLmam aLakayı anLadın umarım..
Esen kaL

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
efdal 300 mt yi kaç km hızla koşuyorsunuz :)
emre sanada büyük bir sır vereyim SAKINDIĞIN GÖZE ÇÖP BATAR, çok fazla üstlerine düşme.