Kuşumun kuyruğu titriyor bilen biri neo teramisin veya baytiril dedi ama ben burda temin edemiyorum ve çok üzülüyorum daha çok yeni ilerlemeden temin edin dedi ama bulamıyorum hiçbir sorun yok dışardan baktığım zaman bilen biri nolur akıl versin
Görmeden bişey vermek anlamsız olur. Video atabilir misiniz? Ayrıca Baytril verilmiş ise Salmonella 'dan şüphelenilmiş diyebilirim (Baytril-K 5%) ya da Enrocure antibiyotik uygulamasını 5 gün ardından da 3 er gün vitamin ve probiyotik verilmesi gerekir.Sukran' Alıntı:Kuşumun kuyruğu titriyor bilen biri neo teramisin veya baytiril dedi ama ben burda temin edemiyorum ve çok üzülüyorum daha çok yeni ilerlemeden temin edin dedi ama bulamıyorum hiçbir sorun yok dışardan baktığım zaman bilen biri nolur akıl versin
Kuyrukta pek bir titreme yok normal gözüküyor. Temizlik ve bakıma dikkat ederek kuşu beslemeye devam edin, hastalanmayan kuşlara antibiyotik uygulamamak gerekiyor.Sukran' Alıntı:Çok teşekkür ederim çok korkmuştum daha önce dışkı büyüklüğü yüzünden antibiyotik kullandım ve çok kötü bir hal oldu peki neden titriyor ki kuyruğu
Bir problem görünmüyor.Sukran' Alıntı:Ben size bir link daha bıraktık bir daha bakarsanız zahmet olmasa eğer ki https://youtu.be/OyLSflim_-I Eğer ki derseniz birşey yok rahatlıcak içim