KUYUMCUYU BULMAK

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
3 GÜN ÖNCESİNE KADAR TELEFON NUMARAM SİTEDE VARDI O KADAR ÇOK ARAYAN VARKİ KALDIRMAK ZORUNDA KALDIM NEDE OLSA KAPASİTE MESELESİ BAZILARINI DA SİZE BIRAKTIM alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd smileki smileki smileki smileki smileki smileki

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDAŞ SEN NEDEN KENDİNİ ISPAT ETMEYE ÇALIŞIYORSUN BİZ SANA İNANIYORUZ PAYLAŞIMCI VE ENERJİ VERİCİLİĞİNDEN MUTLU UMUTLUYUZ DEVE VAR 1 AKÇE OĞLUM KALSINDEDİ  DEVE VAR 1000 AKÇE YULARINDAN TUT GEL DEDİ KARDEŞ ALMAK ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN SÜREÇ  BURDAKİ PETLERDE İZMİRDEN İTHAL YERLİ KUŞ GETİRİYOR AMA MARKA OLMUŞ PİYASASI OLAN DEVAMLI BU İŞE KENDİNİ ADAMIŞ İNSANLARDAN SEN VE SENİN GİBİ UCUZ KUŞ SNIFTA KALIR OKUMAZ ZARAR YAZAR SLM

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Erhan BUDAK' Alıntı:
TABİ SİZDE HAKLISINIZ AMA İSTERSENİZ BU SİTEDE BANA KUŞ SATAN ARKADAŞLARI İSİMLERİNİ ÖZELDEN YAZAYIM O ZAMAN BENİ DAHA ÇOK SEVERSİNİZ EMİNİM
smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki smileki alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd alkisd
Erhan biz seni seviyoruz zaten sakın şüphen olmasın bizim sitenin ayrıcalığı bu 
Bana özelden yazarsan seni dahada fazla sevicem

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SENİN İLETİNİ BULAMADIM 450 TK 150 GİTTİ ŞU KADARI EŞ TUTMADI DİYEN BUYUR KARDEŞ BENDE 45 TLDEN TK ALDIM EV RESİDANSIN YANI MEZARLIK OLDU HADİ BURADA TARLA BOL SEN NEREYE NAKLEDİYORSUN SAKIN ÇÖPE DEME O ZAMAN SAYGISIZ DAVRANIŞINDAN ZATEN PARANIN BEREKETİ KAÇAR  PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT DİYORUM SLM

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
SENİN İLETİNİ BULAMADIM 450 TK 150 GİTTİ ŞU KADARI EŞ TUTMADI DİYEN BUYUR KARDEŞ BENDE 45 TLDEN TK ALDIM EV RESİDANSIN YANI MEZARLIK OLDU HADİ BURADA TARLA BOL SEN NEREYE NAKLEDİYORSUN SAKIN ÇÖPE DEME O ZAMAN SAYGISIZ DAVRANIŞINDAN ZATEN PARANIN BEREKETİ KAÇAR  PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT DİYORUM SLM
DİRİLERİ GEÇTİK SIRA ÖLÜLERDEMİ  smileki smileki

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
GÖNDERDİĞİN İLETİLERİNE BAKTA ANIMSA DİRİSİ OLANIN ÖLÜSÜDE OLUR ISKARTASIDA KAŞARI KOKMUŞU TAZESİ  SABUNLUĞUDA KARDEŞ SENİ SEVİYOR ALLAH cc TEKERİNE TAŞTA ÇAKILDA DEĞDİTMESİN  HAKKINI HELAL ET İYİKİ VARSIN

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
Kemal AKBULUT' Alıntı:
GÖNDERDİĞİN İLETİLERİNE BAKTA ANIMSA DİRİSİ OLANIN ÖLÜSÜDE OLUR ISKARTASIDA KAŞARI KOKMUŞU TAZESİ  SABUNLUĞUDA KARDEŞ SENİ SEVİYOR ALLAH cc TEKERİNE TAŞTA ÇAKILDA DEĞDİTMESİN  HAKKINI HELAL ET İYİKİ VARSIN
EYVALLAH SAYIN ABİM ÜZDÜYSEM HAKKINI HELAL ET SAYGILAR

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SAĞDUYULU BİR İNSAN VE MUBİŞÇİSİN OLAY O VEYA BU DEĞİL OLAY SİTEYİ SONUNA KADAR KULLAN KUŞLARINIZ ALINIR YAZ GERİ ÇEKİL BAK BU SİTEDE 4500 İÇİMİZDE BİR ÇOK BU İŞTEN HELALIYLA EKMEK YİYEN VAR BİRAZ AĞIR TAKIL BENCE KİMSE İLE TARTIŞMA AL UCUZ AL BEDAVA AL HERKES MALINA DEĞİL PAZARINA GÜVENECEK YANLIŞIM VARSA BENİ UYAR  İZMİRDE PAZARDA 12 TL KUŞ SEZON BAŞINDA VARDI 11 TL KUŞ PAZARLIĞI YAPILDI 18 TL TK VARDI ŞU ANDA BELKİ ORALARA YAKINDIR AMA MANİSADA KOP 16 TL KUŞ TOP  HERKESİN PAZARI AYRI İST BURSA DENİZLİ AFYON YÜKSEK  BANA DEKİ İST KUŞ ALDIM KÜMES SENİN YANLIŞMI SLM

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Erhan BUDAK' Alıntı:
ben her zaman eleştiriye açığım eleştirine saygı duyuyorum kimseye köstek olmak gibi bir düşüncem yok kilitlediğiniz konuda teklifi veren arkadaşı kurtarmanızda ayrıca hoşuma gitti rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin
Teklifi veren arkadastan kastiniz ben isem  reddettiginiz teklifim hala gecerlidir. 5000bin kus 15tlden. Anlasirsak emin olun bu ilk parti olacak, Teklifimi ozel olarak geri cevirirken  9 tlden al diye yalvariyorlar diye mesaj cekmissiniz kar payiniz kus basina 6 tl olur nakliyesi yedirmesi 5 tl diyelim 25bin tl kariniz var madem tuccarsiniz bos atip tutmak yerine is yapalim, Sonuna kadar lafimin arkasindayim.

Bu yaziyida yeni gordum..

Alıntı yapılan: Özgür DEMİRBAŞ - 09 Aralık 2011, 00:17:55
Ticaret yapmak güzel şey. Saygı duyuyorum. Pazarlıkta bizim hakkımız. 2bin kusu 17tlden gönderiyorsunuz 5bin kuş istiyorum toptan fiyatına 15 tlden alırım.. Kabul ediyorsanız iletişime geçin..
Alıntı yapılan: erhan BUDAK
siz samimi olun ben 5000 değil 10000 adet kuşta toplarım sözleşme yapalım en geç 1 haftada toplarım daha öncede bazı arkadaşlar yok 500 adet alırım yok 1000 adet alırım dediler fos çıktı iş icraata gelince 100 tane alamadılar kardeşim benim bağlantılarım ve kuş aldığım arkadaşlar sağlam  5000 kuş 15 tl den 75000 tl eder teminat verebilirsen hemen toplarım

Erhan BUDAK' Alıntı:
benim kuş satış ilanım yok zannedersem siz mazide kalmışsınız o konu dün selahattin beyle kapandı adam muğladan kıçını yırtıyor gel 9 lira diye olmayan bir şeye fiyat veriyor bendeki toptan fiyat 17 tl istediğiniz adet de her zaman temin edilir niyetiniz ciddi ise pazartesi numune 100 tane geirip konuşalım

Teklifim hala gecerli. Teminat konusunda sikintiniz olmasin. Siz tamam deyin arti sozlesme yapariz  saglik durumlariyla irklariyla ilgili herseyi garantiye baglariz.  cok heveslendim bu is icin umarim bos cikmaz.

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Bu kadar yazışmadan sonra yavrularımızı 20 TL den alacak kuyumcu var mı , yok mu ?

Eğer aramızda kuyumcu yoksa en güzeli bakkala 12 TL , manifaturacıya 15 TL den satmak ...

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Gürkan DEMİR' Alıntı:
Bu kadar yazışmadan sonra yavrularımızı 20 TL den alacak kuyumcu var mı , yok mu ?

Eğer aramızda kuyumcu yoksa en güzeli bakkala 12 TL , manifaturacıya 15 TL den satmak ...
:) ARKADAŞ OKEYİ ÇAKTI MASAYA :D

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:
Teklifi veren arkadastan kastiniz ben isem  reddettiginiz teklifim hala gecerlidir. 5000bin kus 15tlden. Anlasirsak emin olun bu ilk parti olacak, Teklifimi ozel olarak geri cevirirken  9 tlden al diye yalvariyorlar diye mesaj cekmissiniz kar payiniz kus basina 6 tl olur nakliyesi yedirmesi 5 tl diyelim 25bin tl kariniz var madem tuccarsiniz bos atip tutmak yerine is yapalim, Sonuna kadar lafimin arkasindayim.

Bu yaziyida yeni gordum..

Alıntı yapılan: Özgür DEMİRBAŞ - 09 Aralık 2011, 00:17:55
Ticaret yapmak güzel şey. Saygı duyuyorum. Pazarlıkta bizim hakkımız. 2bin kusu 17tlden gönderiyorsunuz 5bin kuş istiyorum toptan fiyatına 15 tlden alırım.. Kabul ediyorsanız iletişime geçin..
Alıntı yapılan: erhan BUDAK
siz samimi olun ben 5000 değil 10000 adet kuşta toplarım sözleşme yapalım en geç 1 haftada toplarım daha öncede bazı arkadaşlar yok 500 adet alırım yok 1000 adet alırım dediler fos çıktı iş icraata gelince 100 tane alamadılar kardeşim benim bağlantılarım ve kuş aldığım arkadaşlar sağlam  5000 kuş 15 tl den 75000 tl eder teminat verebilirsen hemen toplarım

Teklifim hala gecerli. Teminat konusunda sikintiniz olmasin. Siz tamam deyin arti sozlesme yapariz  saglik durumlariyla irklariyla ilgili herseyi garantiye baglariz.  cok heveslendim bu is icin umarim bos cikmaz.
kilitli konuya bakarsanız 9 liradan kimin kuş teklif ettiğini anlarsınız bu benle ilgili sıkıntınızı anlamış değilim o konuyu selahattin ağabey kapattıktan sonra ben yeni konu açmadım ama siz hala ısrar ediyorsunuz biz yapamayacağımız işi söylemeyiz söylemediğimiz lafıda üstlenmeyiz isterseniz pazartesi selahattin beyin yanında görüşelim siz teminatınızı ve paranızı getirin bende numunemi getireyim ben kuşları size teslim eder paramı daha sonra selahattin beyden alırım 5000 kuş 75000 tl tutar pazartesi hazırlanın cumaya kadar 5000 adeti tamamlarım

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Cok memnun olurum selahattin beyin oraya gitmemize gerek yok. Buyrun benim mekanıma gelin çayımı için sözleşmemizi yapalım. Telefonum yazıyor. Yarında olur pazarteside müsait olduğunuzda ayrıntıları konuşalım.

Benim sizinle ne sıkıntım olabilir.  Bu diyalog hoş değil. İş yapmaya çalışıyorum. Saygısızlıkmı ettim bu kelimeyi kullandınız..  Telefonunuzu göremedim.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Hocam sen hala anlamadınmı o konuyu Selahattin abinin niye kilitledigini  icon_wall icon_wall .10 dakka evvel tartışıp anlama özürlü diye hakaret etigin biri seni çagırıp 17 tl den sattıgı ingiliz kırıgı yavruları 9 tl ye. tanesi en kötü 100 tl olan şhow jumboları 10 tl ye  verecem üstelik yol paranıda ben verecem TEK ŞARTIM KİMLİGİNLE BERABER GELİP ELDEN SEN TESLİM ALACAKSIN diye çagırınca biraz düşün bakalım niye çagırmış olabilir.sen belki anlamadın ama başka insanlar seni benim neden çagırdıgımı anladı.konu o yüzden den kilitlendi.diger arkadaşlara ayıp olmasın diye ben konuyu o gece kapattım ama sen hala anlamadın.bu yazıdan sonrada anlamadıysan beni bir ara ben sana anlatayım.

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
Bora DERİCİ' Alıntı:
Hocam sen hala anlamadınmı o konuyu Selahattin abinin niye kilitledigini  icon_wall icon_wall .10 dakka evvel tartışıp anlama özürlü diye hakaret etigin biri seni çagırıp 17 tl den sattıgı ingiliz kırıgı yavruları 9 tl ye. tanesi en kötü 100 tl olan şhow jumboları 10 tl ye  verecem üstelik yol paranıda ben verecem TEK ŞARTIM KİMLİGİNLE BERABER GELİP ELDEN SEN TESLİM ALACAKSIN diye çagırınca biraz düşün bakalım niye çagırmış olabilir.sen belki anlamadın ama başka insanlar seni benim neden çagırdıgımı anladı.konu o yüzden den kilitlendi.diger arkadaşlara ayıp olmasın diye ben konuyu o gece kapattım ama sen hala anlamadın.bu yazıdan sonrada anlamadıysan beni bir ara ben sana anlatayım.
Hocam sen hala anlamadınmı o konuyu Selahattin abinin niye kilitledigini    .10 dakka evvel tartışıp anlama özürlü diye hakaret etigin biri seni çagırıp 17 tl den sattıgı ingiliz kırıgı yavruları 9 tl ye. tanesi en kötü 100 tl olan şhow jumboları 10 tl ye  verecem üstelik yol paranıda ben verecem TEK ŞARTIM KİMLİGİNLE BERABER GELİP ELDEN SEN TESLİM ALACAKSIN diye çagırınca biraz düşün bakalım niye çagırmış olabilir.sen belki anlamadın ama başka insanlar seni benim neden çagırdıgımı anladı.konu o yüzden den kilitlendi.diger arkadaşlara ayıp olmasın diye ben konuyu o gece kapattım ama sen hala anlamadın.bu yazıdan sonrada anlamadıysan sen bir gel ben sana uygulamalı anlatayım..

Yöneticiye Rapor Et
BORA DERİCİ YAŞ 43  0555 6301666 DATÇA/MUGLA

özelden gelen mesaj bu tehtit etmesini bilen eğer yiyorsa gelir istanbula ben o uygulamayı en iyi şekilde yaparım

erhanbudak

Üyemiz
Adı
ERHAN
Soyadı
BUDAK
Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:
Cok memnun olurum selahattin beyin oraya gitmemize gerek yok. Buyrun benim mekanıma gelin çayımı için sözleşmemizi yapalım. Telefonum yazıyor. Yarında olur pazarteside müsait olduğunuzda ayrıntıları konuşalım.

Benim sizinle ne sıkıntım olabilir.  Bu diyalog hoş değil. İş yapmaya çalışıyorum. Saygısızlıkmı ettim bu kelimeyi kullandınız..  Telefonunuzu göremedim.
sorun yok kardeş ben cumartesi günü seni arayıp randevu alırım büyük ihtimalle senin adetleri sana temin edicem seçme konusunu ayarlamaya çalışıyorum o konuyuda yarın netleştirmeye çalışıyorum maksat ticaretse sıkıntı yok biz ekmeğimizin peşindeyiz yanlış anlaşıldıysam özür dilerim