Erhan BUDAK' Alıntı:
ben her zaman eleştiriye açığım eleştirine saygı duyuyorum kimseye köstek olmak gibi bir düşüncem yok kilitlediğiniz konuda teklifi veren arkadaşı kurtarmanızda ayrıca hoşuma gitti rabbim kimsenin emeğini boşa götürmesin
Teklifi veren arkadastan kastiniz ben isem reddettiginiz teklifim hala gecerlidir. 5000bin kus 15tlden. Anlasirsak emin olun bu ilk parti olacak, Teklifimi ozel olarak geri cevirirken 9 tlden al diye yalvariyorlar diye mesaj cekmissiniz kar payiniz kus basina 6 tl olur nakliyesi yedirmesi 5 tl diyelim 25bin tl kariniz var madem tuccarsiniz bos atip tutmak yerine is yapalim, Sonuna kadar lafimin arkasindayim.
Bu yaziyida yeni gordum..
Alıntı yapılan: Özgür DEMİRBAŞ - 09 Aralık 2011, 00:17:55
Ticaret yapmak güzel şey. Saygı duyuyorum. Pazarlıkta bizim hakkımız. 2bin kusu 17tlden gönderiyorsunuz 5bin kuş istiyorum toptan fiyatına 15 tlden alırım.. Kabul ediyorsanız iletişime geçin..
Alıntı yapılan: erhan BUDAK
siz samimi olun ben 5000 değil 10000 adet kuşta toplarım sözleşme yapalım en geç 1 haftada toplarım daha öncede bazı arkadaşlar yok 500 adet alırım yok 1000 adet alırım dediler fos çıktı iş icraata gelince 100 tane alamadılar kardeşim benim bağlantılarım ve kuş aldığım arkadaşlar sağlam 5000 kuş 15 tl den 75000 tl eder teminat verebilirsen hemen toplarım
Erhan BUDAK' Alıntı:
benim kuş satış ilanım yok zannedersem siz mazide kalmışsınız o konu dün selahattin beyle kapandı adam muğladan kıçını yırtıyor gel 9 lira diye olmayan bir şeye fiyat veriyor bendeki toptan fiyat 17 tl istediğiniz adet de her zaman temin edilir niyetiniz ciddi ise pazartesi numune 100 tane geirip konuşalım
Teklifim hala gecerli. Teminat konusunda sikintiniz olmasin. Siz tamam deyin arti sozlesme yapariz saglik durumlariyla irklariyla ilgili herseyi garantiye baglariz. cok heveslendim bu is icin umarim bos cikmaz.