L Kartin içeren ürün tavsiyesi

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
yağlanmış kuşumun kafeste kaldığı zamanlarda yağlarını yakmak için L kartin içeren bir ürün almayı düşünüyorum, piyasada wunder vogelin iki ürünü var, biri HEALTYCARNİ ve diğeri optimum feeder, bu ürünlerden hangisi yağ yakımı konusunda daha iyi sonuç verir, bir de ürünlerin kullanım talimatları kısmında mamaya ekleyin yazıyor, ben zayıflatmak istediğime göre suya eklesem sıkıntı olur mu?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
cevap verebilecek kimse yok mu, ayrıca forumda sade yemlerin kuşların zayıflamasına yardımcı olduğunu okudum, ak darı, sarı darı ve aspur yemlerinden hangilerini versem zayıflamaya daha çok yardımcı olur?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Sanırım Kartin değil de Karnitin demek istediniz. İlaç veya besin takviyesi ürünü olarak değil de, doğrudan doğal olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Karnitin kırmızı et, balık ve kümes hayvanları etinde bol miktarlarda var, ayrıca sütte de var. Ama söz konusu kuşların tüketebileceği L formunda Karnitin olunca tek ve en doğal ürün peyniraltı suyudur. Kuşlarınıza düzenli olarak peyniraltı suyu verirseniz yağları çok hızlı bir şekilde yakacaktır. Peyniraltı suyunu bir miktar da Labada (Rumex - halk dilinde ilabada da denir) ile birlikte verirseniz kuşların yağlanmadan süper hızlı bir şekilde kurtulmasını gözlemleyebilirsiniz. Ek olarak biraz egzersiz de hiç fena olmaz  :) ...geçmiş olsun.

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Sanırım Kartin değil de Karnitin demek istediniz. İlaç veya besin takviyesi ürünü olarak değil de, doğrudan doğal olarak kullanmanızı tavsiye ederim. Karnitin kırmızı et, balık ve kümes hayvanları etinde bol miktarlarda var, ayrıca sütte de var. Ama söz konusu kuşların tüketebileceği L formunda Karnitin olunca tek ve en doğal ürün peyniraltı suyudur. Kuşlarınıza düzenli olarak peyniraltı suyu verirseniz yağları çok hızlı bir şekilde yakacaktır. Peyniraltı suyunu bir miktar da Labada (Rumex - halk dilinde ilabada da denir) ile birlikte verirseniz kuşların yağlanmadan süper hızlı bir şekilde kurtulmasını gözlemleyebilirsiniz. Ek olarak biraz egzersiz de hiç fena olmaz  :) ...geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim abi, kuşun kanadındaki tüyler kırık olduğu için uçamıyor, biraz araştırdım, Rumex'in ekşi türüne kuzu kulağı deniliyormuş, bende kuzu kulağı verecem, peynir altı suyu olarak da kutu beyaz peynirin içindeki suyu kullansam olur mu?