Latino Ve Albino Muhabbet kuşumun cinsiyetleri nedir acaba?

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
bu albınolardan anlayan bır arkadasımız gerek cunku bu kusların cınsı dıger muhabbet kuslarından cok farklı arkadaslar ınternetten bır arastıralım

Emre ceyhan

Uzman Üyemiz
Adı
Emre Erman
Soyadı
Ceyhan
Valla fotograflar net değil ki.Sandığınız gibi bir mevzu da değil bu tamam fark olabilir ama diğer renklere göre.Bu demek değil ki ayrı bir kuş.Albinonun çok değişik bir olayı yoktur yani.Gaga tek renk mor ise bu kuş erkek.Yok değil burun deliğinin etrafında beyaz var az da olsa.O zaman dişi.Albinolarda böyledir.Burda çok kişinin elinden dünya albino geçmiştir.

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Emre CEYHAN' Alıntı:
Valla fotograflar net değil ki.Sandığınız gibi bir mevzu da değil bu tamam fark olabilir ama diğer renklere göre.Bu demek değil ki ayrı bir kuş.Albinonun çok değişik bir olayı yoktur yani.Gaga tek renk mor ise bu kuş erkek.Yok değil burun deliğinin etrafında beyaz var az da olsa.O zaman dişi.Albinolarda böyledir.Burda çok kişinin elinden dünya albino geçmiştir.
Anladım ozaman ben kafesıme 2 erkek 2 dısı kus koymalıyım

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Lutino dişi albinoda dişi gibi duruyor %90 dişi diyebilirim albino ve lutinolarda gaga rengi erkeklerde pembe dişilerde ise beyaz-kahverengi tonlarıdır ırkı ne olursa olsun muhabbet kuşlarında cinsiyet tahmini yapılırken esas olan burun deliklerinin etrafıdır ondan sonra o renk tüm gagaya dağılır o yüzden albinonun burun delikleri resimde beyaz gibi çıkmış kuş elimde olsa tam bişey söylerim ama resimlerden anlaşılmıyor çok yanıltıcı kolay gelsin.

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Anladım cok tesekkur ederım bır erkek kus daha koydum kafesı 2 erkek 2 dısı var suan kafesımde bakalım sabırla bekleyecez

asaf

Üyemiz
Adı
emin
Soyadı
emren
bana da ikisi de dişi gibi geldi ama tam net sonuç için size mıknatısla bakmanızı tavsiye ederim şaşmıyor yetişkinlerde

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
ikiside dişi kuş hasta bile olsa bukadar net burun deliklerinin kenarları beyazlamaz.%99 ikiside dişi 1 ihtimal erkek çıkabilir.

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Sıddık abi heralde 2 ay ıcınde burun delıklerı tam olarak netlesır dımı cere rengı yanı?

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Tolga ALTINTAŞ' Alıntı:
Sıddık abi heralde 2 ay ıcınde burun delıklerı tam olarak netlesır dımı cere rengı yanı?
Tabi daha net olacaktır ama kuşların cinsiyeti belli zaten.