LİMON VE SARIMSAĞIN MUCİZESİ

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
BUNU YILDA BİR KEZ MUTLAKA YAPIN

Özellikle Rus doktorların tavsiye ettiği kalp ve... damar hastalıkları reçetesi mucizevi sonuçlar veriyor. Bitkilerle doğal tedavi yöntemine son derece önem veren Rus tıp dünyası, bu formülü yüzlerce yıldır kullanıyor ve son derece başarılı sonuçlar elde ediyor. Limon suyu ve sarımsakla yapılan karışım, damar sertlikleri, damar yağlanması, damar tıkanıklıkları ve tansiyon gibi sorunları kalıcı olarak ortadan kaldırıyor.

Türkiye'deki bazı doktorlar da hastalarına bu formülü öneriyor.

EVİNİZDE KENDİNİZ YAPABİLİRSİNİZ

- 2 Litre hiç su katılmamış sıkılmış limon suyu

- 40 diş soyulmuş ve ezilmiş sarımsak (Mümkünse Anadolu'da yetiştirilmiş ithal olmayan sarımsaklardan)

- Ağzı sıkı kapanan koyu renkli bir kavanoz (2 litrelik pet şişeler de kullanılabilir)

HAZIRLANIŞI

2 Litrelik kavanoz ya da pet şişeyi dolduracak kadar limon satın alın. Limonların suyunu iyice sıkıp şişeye doldurun. Soyulmuş 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ve ezerek limonun içine atıp şişenin kapağını sıkıca kapatın. 25 gün boyunca normal ılık bir yerde tutun ve her gün birkaç kez çalkalayın. Yaklaşık 25 gün sonra sarımsakların limon suyunun içinde eridiğini göreceksiniz.

25 gün sonra hazır hale gelen karışımdan her sabah kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı için. Bunu hergün düzenli olarak ve mümkünse aynı saatte yapın. Bu karışımın içine asla başka bir madde (şeker, tuz, tatlandırıcı vs. katmayın)

YÜZDE 100 KANITLANMIŞ FAYDALARI

1- Tüm damar iltihaplarını (vasküler) tedavi ediyor, tıkanan damarları açıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu
önlüyor.

2- Kolesterol ve lipidi düşürüyor, zararlı yağların yakılmasını sağlıyor, kilo verdiriyor (bazal metabolizmayı hızlandırıp yağların yakılmasını sağladığı için iştahı açıyor.), vücuttaki şeker oranını dengeliyor, pankreasin yenilemesini sağlıyor.

3- Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor.

4- Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini
yapıyor.

5- Tüm romatizmal iltihabi önleyor, her tür romatizmal ağrıları dindiriyor, kireçlenmeyi önlüyor, eklem yüzeylerinin
yenilenmesini sağlıyor ve her türlü ağrıyı kesiyor.

6- Beyin hücreleri ve tüm sinir sistemlerini yeniliyor, sinirdeki aksiyon potansiyelini düzenleyip ileri-refleks hızını artırıyor, felç ve inme riskini azaltıyor.

7- Vücudun bağışıklık sistemini son derece mükemmel hale getiriyor ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden engelliyor. Kanser oluşumlarına karşı tüm vücudu koruyor.

uyan group

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
UYAN
Çok faydalı bir paylaşım,çok teşekkürler en kısa zamanda uygulamak isterim.

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Paylaşım için teşekkürler...

E

elaziz2316

Guest
    Enteresan. Yapıp denemekte fayda var. Ama 2 litre saf limon suyu için epeyce bir limona ihtiyaç duyulacağı kesin. :)

Ceryan

Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
Üglü
bende şuan hiper tansiyon var yaş 17 2006 da ege üniversitesinden yattım en düşük görülen tansiyon 13 dü galiba, şuan bile camları kapalı bi minübüse girdiğimde bayılacak kadar kötüleşiyom ve bu gittikçe artıyor yöntemin kalıcı olarak bi etki sağlayacağını sanmam azaltması mümkündür ama bende sanmıyorum :)

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
paylaşım on numara tşkler. aslında şifa dogada ilaç bile bitkiden yapıldıgına gore baska yerde aramak hayal ama bu işi bilende yapıyor bilmeyen de o yuzden tıp buna karşı çıkıyor sonucta bazı bıtkılerın doz aşımı cok tehlıkelı yola surukluyor.benım kayınpeder 9 eylul universitesinden ölecek diye eve yollandı imza karşılıgı ama şifalı bitkilerle dımdık ayaga bile kalktı  hastaneden eve tlf  actılar ne oldu dıye bizde sapasaglam taş gibi deyınce şaşırıp kaldılar tahlıl sonuclarını ve kendısını hastaneye caardılar adamcagazdan tekrar ilik aldılar ve felc olup rahmetli oldu.demek istedigim ben doktordan çok ota guvenırım ilk once derdıme dermanı aktarda ararım.

Ruşen

Üyemiz
Adı
Ruşen
Soyadı
ERTEN
paylaşım için teşekkürler bana bu reçeteyi mail olarak atabilirmisiniz rusanerten@hotmail.com uygulamak istiyorum şimdiden teşekkür ederim

Zorbey

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
akbulut
Engin Bey bu yazıyı nerden aldığınızı öğrenebilirmiyim?
hem yazı hemde ismail paşalar beyin yorumuyla alakalı birşeyler söylemek istiyorum;
1.tüm damar iltihablarını tedavi ediyor denmiş, vaskülitlerin bir çok sebebi vardır;mikroorganizmalara bağlı olabilir ,travmaya bağlı olabilir,otoimmün dediğimiz şahsın kendi vücudunun bir reaksiyonu olabilir bunların hangisine iyi geliyor birinemi yoksa hepsinemi? arteriovenoz fistülu olan yani atardamarı ve toplardamarı birbirine bağlanarak damar giriş yolu oluşturulan hastalarda en büyük problem enfeksiyondur eğer böyle ise tüm hastalarımızın hayat kalitesi müthiş artacaktır. Yanlız bu karışımı kullanan rus doktorları ise biribirlerinden haberleri yok çünku rusyadaki av fistüllü hastalarında en büyük problemi budur
2.zararlı yağ diye bişey yoktur kötükolesterol olarak bilinen LDL  karaciğerden ve dokulardan kana lipidlerin geçişini sağlar ve hızlandırır buda damarlarda aterom plağı yani damar sertliği denen rahatsızlığı ortaya çıkarır dolayısıyla zararlı yağların yakılması diye bir olay sözkonusu olamaz
3.Malesef Bugünkü tıp henüz böbrek ve safra taşlarını eritebilecek bir preparat bulamamıştır!!! dolayısıyla bu karışım eritiyorsa bişi diyemiycem.ödem oluşturmasını engelleme konusunda ise eğer kalp ,böbrek veya karaciğer hastalığınız yoksa zaten vucudunuzda ödem oluşmaz
4. tüm ülserlerin sebebi helikobakter pylori değildir keza her helikobakter taşıyanda ülser olmaz .halen bu bakterininin hastalık etmenimi yoksa midenin normal flora bakterisi mi olduğu halen tartışılmaktadır. keza mide asidinin içinde yaşayabilen bu bakteriyi kesinlikle tamamen yoketmeyi henüz başaramadık inşallah bu karışım bunu yapabiliyordurda  tıp tarihine geçerler( ciftli antibiyotik+asit düzenleyicilere rağmen ülser tedavisi halen kesin bir tedavi değildir hastaların yaklasık %65 inde 2 yıl içinde  %90 ında 5 yıl içinde nüks eder
diğer maddelere de yazacak bişeyler vardı ama galiba uzun oldu:)
burdan kesinlikle otlara veya bitkisel karışımlara karşı çıktığım zannedilmesin ama  bitkileri  yaprakları karıştırıp veya suyla kaynatıp kullanınca ilaç olmuyor onu demek istiyorum. Nasılkı şarabında  sirkeninde anamaddesi üzümdur yapılan işleme gore ya şarap olur ya sirke ,siz kilolarca üzümde yeseniz sarhoş olmassınız  onu demek istiyorum.gerçektende tüm ilaçların kökeni bitkiler bakteriler veya değisik birtakım canlılardır ama işlem görmüş hali
saygılarımla
not :uzun olduğu için tam kontrol edemedim o yüzden yazım hatalım varsa affola
not2: Oğuzhan ÜGLÜ kardeşim  sanırım üniversite takibindesin ama  ne olur kontrollerini aksatma  cünku erken yasta ortaya çıkan hipertansiyonun etkileri daha şiddetli laniliyor ve daha çabuk meydana gelebiliyor geçmiş olsun diliyorum

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
bu yazıyı facebokta bir arkadaşım paylaşmış bende oradan aldım dikkatimi çeken olay vaskülit oldu benim sağ gözümde damar iltihaplanması yani vaskülit var o yüzden görüş mesafesini biraz etkiliyor ve bunun hiçbir şekilde tedavisi yok 20 ye yakın uzmanından profösörüne kadar hekim ile görüştüm ama yok bunu enkısa sürede demenek istiyorum bence sarımsak ve limon bu ikiliden bi zarar gelebileceğine ihtimal veremiyorum bu yanlız kendime görüşüm