Limon'un Ayağındaki Yara Nedir ?

ZaferUstun

Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Üstün
Dışarıya bıraktığımda bazen üstüme basamıyor, nasıl iyileştirebilirim bu yarayı, petshopa sordum kendılığınden geçer dedi fakat ben kendiliğinden geçeceğini sanmıyorum.Ayrıca yaşı hakkında bana petshopcu 6-7 aylık dedi sizce yaşı nedir ? ( Önereceğiniz ilaçların isimlerinide yazarsanız bulmam kolay olur. )

faysal37

Yeni Üyemiz
Adı
faysal
Soyadı
tınık
resim tam anlaşılmıyor ama bir yere sıkısmış olabilir diye aklıma geliyor yeni almısınız sonuçta yara başka sebebi mantar degildir insallah

ZaferUstun

Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Üstün
Resimde Görüldüğü Gibi Yara,Mantara Benzemiyor Hiç O Yüzden Sizlere Sormak İstedim :)

selcukzorlu

Yeni Üyemiz
Adı
SELÇUK
Soyadı
ZORLU
Hocam senin o kuşunun aynısından bedede var şuanda çok güzel yavruluyor.
Daha önce benim başka bir kuşumda olmuştu bence mantar gibi

mısır ununu ıslat sabah akşam ayağına sür ikisinede bir de kuşun suyuna ekstra vitamin katma

ZaferUstun

Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Üstün
Mantara hiç benzemiyor hocam, neden suyuna ekstra vitamin katmıyayım ?

ZaferUstun

Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Üstün
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ GÜZELCE DEZENFEKTE ET TERAMİSİNİ DENE İLTİHABLIMI YOKSA YENİ YARAMI MANTAR OLSA DAĞINIK OLUR  BİR YERE TAKILMIŞ SIYRILMIŞ SONRADA MİKROP KAPMIŞSA ANTİBİOTIKLI MERHEMDE DENEYEBİLİRSİN
Ayak sıyrılmış gibi ve mikrop kapmış sanırım hani insanlarda yara olur mikrok kapar sarı bir renge bürünür yara kuşumun ayağındakide onun gibi bazen ayağının üstüne tam basamıyor.
antibiotikli merhemi nereden bulabilirim ?

ZaferUstun

Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Üstün
Yeni resimler ile yaş tahmini ve yara için ilaç önerecek kimse yok my :(

murat kabayel

Uzman Üyemiz
Adı
murat
Soyadı
kabayel
kuş yaşlı degil en fazla bir yaşında ayagınıda bir yere sıkıştırmış evde bulunan yara melhemi veya teramısin sür gecer korkulacak bir şey yok

ZaferUstun

Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Üstün
Murat KABAYEL' Alıntı:
kuş yaşlı degil en fazla bir yaşında ayagınıda bir yere sıkıştırmış evde bulunan yara melhemi veya teramısin sür gecer korkulacak bir şey yok
Çok teşekkür ederim Murat abi.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ GÜZELCE DEZENFEKTE ET TERAMİSİNİ DENE İLTİHABLIMI YOKSA YENİ YARAMI SLMANTAR OLSA DAĞINIK OLUR  BİR YERE TAKILMIŞ SIYRILMIŞ SONRADA MİKROP KAPMIŞSA ANTİBİOTIKLI MERHEMDE DENEYEBİLİRSİN

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
KARDEŞ GÜZELCE DEZENFEKTE ET TERAMİSİNİ DENE İLTİHABLIMI YOKSA YENİ YARAMI SLMANTAR OLSA DAĞINIK OLUR  BİR YERE TAKILMIŞ SIYRILMIŞ SONRADA MİKROP KAPMIŞSA ANTİBİOTIKLI MERHEMDE DENEYEBİLİRSİN

Aydın Bilgiç

Takipçi Üyemiz
Adı
Aydın
Soyadı
Bilgiç
Arkadaşlar kuşlarımızda aşırı beslenme sonuçunda karaciğer yağlanması olduğunda Obezite, kötü tüy durumu, ya da aşırı büyümüş gaga ve tırnak gibi  ayaklarında yaralar çıkabiliyor,bu yağlı karaciğer hastalığının belirtileri eğer kuşunuz aşırı yağlı ise bu durumuda göz önünde bulundurup ona göre beslenmesine dikkat edin.
Genel bilgi olarak yazdım arkadaşın kuşu tam olarak görünmüyor sadece ayağındaki yara için direk bir şey yazıp yanlış bir tedavi yapmasını istemem.

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
yara merhemi sürmelsiniz  yaralanmış ve iltihap kapmış gibi duruyo.