Lutfen acil yardim edin

Badematis

Yeni Üyemiz
Adı
Gokce
Soyadı
Duranoglu
Kafesinin tabanindaki yem kabuklari kakasinda degil yemligini yukari takmistim ordan yerken kabuklarini asagi atiyor

Badematis

Yeni Üyemiz
Adı
Gokce
Soyadı
Duranoglu
Kusun tuylerindeki islakliklar ve yapisik goruntu agzindan enjektorle ilac icirmeye calisirken oldu maalesef artik suyuna azitro ve vitaform koyuyorum o iciyor ne kadar alirsa en son buna karar verdim takip edicem uc gun de bnu verip probiyotik vericem sonra insallah daha da iyi olir tesekkur ederim herkese baska onerisi olan olursa her zamn ogrenmeye acigim iyi aksamlar

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Gökçe DURAN' Alıntı:
Ayhan bey triflucan ve flagyl dort gunde birakiyorum o zamn mantarsa uzun sure tedvi gerekir sadece bu yuzden emin olamiyorum.eve gidince kusin resimlerini de eklicem tesekkur ederim probiyotik olarak maflaor reflor gbi ilaclar var elimde onlari kullanabilir miyim
Her ikiside olur. Hızlı ve etkili olurlar.
4-5 gün antibiyotik yeterli daha fazla vermeyin. Kuş zayıf ise öldürebilir.

Badematis

Yeni Üyemiz
Adı
Gokce
Soyadı
Duranoglu
İyi gunler vitaminle devam ediyorum sonra probiyotik vericem kusin kalasi ve yem yemesi normal ara sira kabario ama hala ortam da sicak olmasina ragmen nefes almasi tam duzelmedi ama oncekine gore cok daha iyi karnindaki sislik devam ediyor.bu hastalikta kurumada tamamen normale donme ne kadr zaman alir sabredip takip etmeliyim sanirim sadece