lütfen bakın kuyruğu yok kuşumun

Ferhat Han

Uzman Üyemiz
Kuşunuz çok güzelmiş maşallah,tüyler kökten gitmediyse tekrar uzar mutlaka 1 2 ay sürebilir...

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
ben kırşehirden bi üreticiden aldım mehmet bey umarım çıkar peki ben 1 hafta 10 güne kadar çıkmaya başladığını görebilir miyim kimisi bana fransız tüy dökümü hastası olabiliceğini söyledi korktum

paccman

Üyemiz
aynı kusu onun resimlerindede gördümde valla pek bir şey söyleyemem ama içinize sinmemişse değiştirin derim.bence çok tatlı bir kuş sarılara bayılıyorum

umitates

Takipçi Üyemiz
Adı
ümit
Soyadı
ateş
ya eşim çok begendi bunu burda başka yavru lutino bulamadım adam tanıdık 1 aya kadar çıkmazsa değiştireyim dedi zaten ama ben kesin bi fikir almak istedim üstadlardan

Göktuğ Şanlıtürk

Yeni Üyemiz
Adı
Göktuğ
Soyadı
Şanlıtürk
Kuyruk tüyleri çıkar merak etme. Eğer yeni dökülmüşse yeni tüyü görmen 1 hafta 10 gün sürer. Tüyün normal boyuna ulaşması ise 3 hafta kadar alır. Kuşu değiştirmene hiç gerek yok..

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Kuşunuz uçabiliyor mu?
Kuyruğu dışın da kanatlarında da eksikler mevcut mu?Resimlerde kuş gayet sağlıklı görünüyor.Kuyruğu sanki dökülme değilde yakalama esnasın da olmuş gibi sanki

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Resimden görüldüğü kadarıyla kuşta tüy hastalığıda var sadece kuyruk olsa neyse ama kanat tüylerindede eksiklik var

ByArDa

Üyemiz
Adı
N.Arda
Soyadı
TURAN
çok güzel renkte bir kuş kanat ve kuyruğa gelince benimde bi tane yavru kuşum bu şekilde bi anda dökmüştü ama sonra çıkmıştı tekrar bence beğendiyseniz değiştirmeyin

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
KUŞUN RENKLERİ GÜZEL KUŞ UÇARKEN KUYRUK YÖN SEÇİMİNDE FAKTÖR OYNAR KUŞUNUZDA UÇMA PROBLEMİ YOKSA VE İÇİNİZE SİNDİYSE İADE ETMEYİN DERİM

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Kuyrukta çıkar, kanatlarda çıkar..
    Normal bir MuhabbetKuşu gibi uçacaktır ve çiftleştirilmesinde bir sakınca olmayacak.
    Fakat tüm eksik tüylerinin tamamlaması sizin yapacağınız bakımla ve zamanla ilgilidir. 8 aylık bir süre de gerekebilir..

tosun

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ugur
Soyadı
şanlı
Kuşunuza mama hazırlayın. Forumda arastırın mama tarifleri var suyunu hergün degiştirin ve banyo yaptırın. Selamlar.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Resimlerde görüldüğü kadar kuşta bir sağlık problemi yok fakat kuş sanki fazla hırpalanmış kuyruk ve kanat tüylerininde bundan zarar gördüğü muhtemeldir kuyruk tüyleri dipten kopmamış gibi görünüyor zamanla çıkacaktır biraz zaman verin ve kuşu fazla elinize almayın banyoluk alın her gün banyo yapsın banyo suyunun içinede 2-3 damla elma sirkesi damlatın tüylerin parlak olmasını sağlar kolay gelsin.