LÜTFEN BAKINIZ

Hanc1

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Yıldız
[move][/move]Arkadaşlar merhaba daha önce bi muhabbet kusu sitesinde üyeydim bir çok kişiye yardımcı oldum ve emeğimin karsılığını alamadım yani admin vs yapmadılar mod gitti arkadaşlarını admin yaptı sizden ricam beni admin vs yapın daha çok zengin konunuz olsun daha net cevaplar almanız  ;)

Umut Ergün

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
Ergün
Çok işe yaramak istiyorsan admın olmana gerek yokkı Sende tecrübeli abilerimiz kesinlikle kesinlik var onların agzından benı admın yapın sızı bılgılendırıyım demedıler  :eek: herkeze yardım edıyoruz yanı sıkıntıda olmuyor

orka84

Uzman Üyemiz
Adı
Fevzi
Soyadı
Özyayla
Mehmet bey burada ınsanlar bırbırlerıne karşılık beklemeden yardım eder admın mod falan fılan olmak ıcın degıl bence yanlıs adrestesınız.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Mehmet YILDIZ' Alıntı:
[move][/move]Arkadaşlar merhaba daha önce bi muhabbet kusu sitesinde üyeydim bir çok kişiye yardımcı oldum ve emeğimin karsılığını alamadım yani admin vs yapmadılar mod gitti arkadaşlarını admin yaptı sizden ricam beni admin vs yapın daha çok zengin konunuz olsun daha net cevaplar almanız  ;)
bi başka başlıkta
üyenin biri sizin ona küfürler ettiğinizi yazıyordu??
burası chat sitesi değil kardeş
adminliği opluğu sopluğu oralarda yap...

DEDE

Takipçi Üyemiz
Adı
ERSİN
Soyadı
DEDE
ben seni admin yapıyım sigorta+yol+yemek+ her cevaba 0,25 kuruş prim ne dersin :)

Kuscu-Murat

Uzman Üyemiz
Web sitesi
murat-tuna66.jimdo.com
Adı
Murat
Soyadı
Göcmen
Sizi ariyorlar galiba, ekipler heryerde geziyor, biri biryerden kacmi$, kollari arkaya bagli gömlekliymi$, ... sizi bey yapalim bey, adminlikte ney, ... madem öyle, ... size basit 1 soru :

Ku$mu yumurtadan cikar, yumurtami ku$tan, ...

... :)

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Mert AYDIN' Alıntı:
bi başka başlıkta
üyenin biri sizin ona küfürler ettiğinizi yazıyordu??
burası chat sitesi değil kardeş
adminliği opluğu sopluğu oralarda yap...

Ersin DEDE' Alıntı:
ben seni admin yapıyım sigorta+yol+yemek+ her cevaba 0,25 kuruş prim ne dersin :)

Umut ERGÜN' Alıntı:
Çok işe yaramak istiyorsan admın olmana gerek yokkı Sende tecrübeli abilerimiz kesinlikle kesinlik var onların agzından benı admın yapın sızı bılgılendırıyım demedıler  :eek: herkeze yardım edıyoruz yanı sıkıntıda olmuyor

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Mehmet YILDIZ' Alıntı:
:) :)

Gökhan YILDIZLI

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILDIZ
Mehmet YILDIZ' Alıntı:
mehmet biliyosun bende o siteye üyeyim ve seninle ilgili neler olduğunu biliyorum, admin olunca site sana para vermiyor ayrıca admin olacak kadar yetkinliğe sahip olduğunu sanmıyorum, bu site yardımlaşma , öğretme, kuşları sevmeyi kuşçuluğu özendirmeyi ilke edinmiş bir site diğer site gibi çoluk çocuk sitesi değil, bu sitenin sahibi yürkiyenin en büyük üreticilerinden biri diğer sitenin sahibi daha yerli ile çeki ayırt edemez onun için, gerisi sana kalmış...