lütfen bi açıklama yapın üstadlardan açıklama bekliyorum :(

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
arkadaşlar 1 çift yeni kuş aldım yuvalıgın icinde birlikte duruyorlar uyurken yan yana uyuyorlar ama hic öpüştüklerini görmedim sizce amaçları ne uzun bi bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

ayybay

Yeni Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
arık
Yeni aldıgınızi yazmışsınız yuvadanda çıkmıyorlarsa büyük ihtimal korkuyorlardır ondandır. sakin bir yere kafesi koyunuz. düzeleceklerdir.

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
yeni dedigim 1 1.5 hafta oldu kardeş çift aldım dişili erkekli güzel anlaşıyorlar uyurken yan yana uyuyorlar yuvalıgın icinde birlikte duruyorlar sabah 8 9 gibide ötüşüyoarlar acaba yumurtamı geliyor?

burak karakuş

Uzman Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
Karakuş
sabır en büyük ilac bende sonuna kadar beklicem cünkü kuşlarımı seviyorum ve renkleri cok hosuma gdiyor

E

elaziz2316

Guest
    Kuşlarınız hayırlı olsun. Keşke fotoğraf da ekleseydin. İnşallah yavrularını da görürsün.

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
kuşlarınızın fotograflarını yada videolarını koyarsanız size daha yardımcı oluruz.dişi erkekmi kaç aylıklar  saglıklılarmı gibi....
ama 2 haftalık kuşlar daha yerlerine bulundukları ortama alışmamışlardır.1 ayda ancak alışırlar.sabırlı olmak ve çok rahatsız etmemek gerekir.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
arkadaşım diğer açtığın konudaki cevaplar seni tadmin etmedimiki tekrar konu açıyorsun.burayıda beğenmezsen başka konumu açacaksın.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Burak KARAKUŞ' Alıntı:
hayır sadece net bi cevap alamadım o yüzden yoksa oyun oynamıyoruz
Yeni aldığınızı söylüyorsunuz hemen birbirini yakınlık göstermelerini beklemeyin belliki hemen yumurtlamalarını istiyorsunuz yuvalığıda takmışsınız ama daha ortama alışmaları eş tutmaları  zaman alacaktır kuşlarınız yeni ortama girdikleri için şu anda yuvalığı güvenli olarak görüyorlar orda duruyorlardır sizin yapacağınız bişey yok yerlerine alışmalarını bekleyin onları korkutacak ani hareketlerden kaçının gerekli olan besinlerini verin ve kendi hallerine bırakın . Kuşlarınız hayırlı olsun. Net cevap budur zaten arkadaşların yazılarıda benimki ile aynı farklı bi açıklaması yoktur

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
yeni aldığın kuşlara hemen yavruluk takman zaten büyük hata
hele bi ortama alışsınlar. iyice bi anlaştıklarını gözle.
kuşların yaşını biliyormusun belki olgunluğa erişmemişler.
sabır sabır sabır.
bazen biz üreticilerin aylarca beklediğimiz takımlar oluyor.
yılmadan sabırla.. selamlar