LÜTFEN Bİ AKIL VERİNNNNNN

• Konbuyu başlatan fenerbahçeli
  • Başlangıç tarihi
F

fenerbahçeli

Guest
Selamün aleyküm önce
show jumbo çiftim çiftleşirken erkek tüye girdi ve iyice halsiz düşdü acil müdahale etmem lazım ne yapmamı önerirsiniz.

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
öncelikle sakin panık yapmayın kuşlarınızı ayırın ve her ikisinide vitaminli su havuclu yumurtalı mama takvıyesıyle kendılerını güclendırmeye calısabılırsınız ve ALLAH ın ıznıyle baska rahatsızlıgı yoksa 1 ay cok guzel bır sekılde kendılerını toparlar.

hasan us

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Hasan
Soyadı
USAL
Tüye giren dişi olsaydı o zaman ayırmanız benim açımdan mantıklı olabilirdi, erkek tüye girdiyse vitamin takviyesi yapın, mümkün olduğunca kuşun yaşadığı ortamı sabit bi ısı değerinde tutmanızı öneririm ve son olarak buğday çimlendirip verin inşallah sorunsuz bi şekilde bu süreci tamamlayacaktır, bu benim nacizane tavsiyemdir. Hayırlı üretimler.

F

fenerbahçeli

Guest
Hasan US' Alıntı:
Tüye giren dişi olsaydı o zaman ayırmanız benim açımdan mantıklı olabilirdi, erkek tüye girdiyse vitamin takviyesi yapın, mümkün olduğunca kuşun yaşadığı ortamı sabit bi ısı değerinde tutmanızı öneririm ve son olarak buğday çimlendirip verin inşallah sorunsuz bi şekilde bu süreci tamamlayacaktır, bu benim nacizane tavsiyemdir. Hayırlı üretimler.
bu durumda hangi vitamini kullanmam gerekir ?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Kuş tüye girdi ayır. Bilmem ne oldu ayır. Ne kadar meraklı herkes ayırmaya. Kuşlar yan yanayken gerekli bakım yapılınca olmuyor mu?
Siz gerekli bakımı yapın hayvanların düzenini hiç bozmayın.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Kuş tüye girdi ayır. Bilmem ne oldu ayır. Ne kadar meraklı herkes ayırmaya. Kuşlar yan yanayken gerekli bakım yapılınca olmuyor mu?
+111

AVİ-VİT toz vitamin kullanın...

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
efekan ayırma nedenı ne bılıyomusun dısı tuye gırınce cıftlesmek ıstemez ama erkek tersıne hep ıster o yuzden bırbırını yaralama ve baska olasıklar ortatya cıkmasın dıye ayırma yontemıyle daha ıyı sonuclar elde edılıyor.Canım kardesım.

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
+11 bende eskiden ayırıyordum ama emin ol faydası yokkk kuşları ayırma