H herman41 Üyemiz Katılım 8 Kas 2012 Mesajlar 86 Konum kocaeli Adı faruk Soyadı çelik 26 Ocak 2015 #1 Günaydın ustalar aldigim muhabbet kuşu ağzında yemi çok çeviriyo bi tane yemi çevirip duruyo bunun sebebi nedir
Günaydın ustalar aldigim muhabbet kuşu ağzında yemi çok çeviriyo bi tane yemi çevirip duruyo bunun sebebi nedir
B batibirol Üyemiz Katılım 12 Eki 2014 Mesajlar 92 Konum kadıköy Adı birol Soyadı öztekin 26 Ocak 2015 #2 benim kuşlarımda da oluyor yani uçurduğum zaman da bir kısmını çıkarıyor normal birşey diye biliyorum.Sanırım anaç kuşu beslemek için içgüdüsel yaptığı birşey olması gerekiyordu. Araştırdığım kadarıyla
benim kuşlarımda da oluyor yani uçurduğum zaman da bir kısmını çıkarıyor normal birşey diye biliyorum.Sanırım anaç kuşu beslemek için içgüdüsel yaptığı birşey olması gerekiyordu. Araştırdığım kadarıyla
H herman41 Üyemiz Katılım 8 Kas 2012 Mesajlar 86 Konum kocaeli Adı faruk Soyadı çelik 26 Ocak 2015 #3 Hayır ustam yediği yemi çıkarma gibi bi durum değil yemi yerken sanki zorlanıyor gibi bi yem alıyo ağzına 6 7 kere cevirmesiyle ancak yiyebiliyo
Hayır ustam yediği yemi çıkarma gibi bi durum değil yemi yerken sanki zorlanıyor gibi bi yem alıyo ağzına 6 7 kere cevirmesiyle ancak yiyebiliyo
H herman41 Üyemiz Katılım 8 Kas 2012 Mesajlar 86 Konum kocaeli Adı faruk Soyadı çelik 26 Ocak 2015 #4 ..
H herman41 Üyemiz Katılım 8 Kas 2012 Mesajlar 86 Konum kocaeli Adı faruk Soyadı çelik 27 Ocak 2015 #5 ++