LÜTFEN BİLGİ DESTEGİ USTALARDAN DESTEK!!!!!

enginc

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
can
erkek kuş 1 aydır akşam olunca videodaki gibi ötmeye başlıyor bazen gece bile deavm ediyor durmadan.
yemesi normal dışkısı normal gündüz davranışları normal dişiyle flörtüde normal ama hava kararınça ince ince ötüyor 2 senedir yoktu son 1 aydır başladı. link aşağıdadır yardımınız için teşekür ederim

https://youtu.be/NR_hElSFTgQ

Ersan çatal

Üyemiz
Adı
Ersan
Soyadı
Çatal
Engin CAN.' Alıntı:
erkek kuş 1 aydır akşam olunca videodaki gibi ötmeye başlıyor bazen gece bile deavm ediyor durmadan.
yemesi normal dışkısı normal gündüz davranışları normal dişiyle flörtüde normal ama hava kararınça ince ince ötüyor 2 senedir yoktu son 1 aydır başladı. link aşağıdadır yardımınız için teşekür ederim

https://youtu.be/NR_hElSFTgQ
Uşaklar kapalıyken ötüş devam ediyor mu ve ışıklar kapalıyken kanat çırpımı var mı bunlar varsa bit olma ihtimali yüksek bit Kontrolü yapmanızda fayda var

enginc

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
can
evet ısıklar kapalıyken devam edıyor, bazen 30 dakıka devam edıyor bazen 10 dakika,sonra susuyor
kanat cırpma yok sadece ötüş var

enginc

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
can
hocam kasınma veya gece hareket felan yok ama bıt olsa asırı kasınma olmazmıydı.

enginc

Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
can
behsat abi ne yapmalıyım senın makaleyı okumustum ama hangi derecede oldugunu bılemedım kuşun bende solunum yolundan supelendım zitromax aldım bırgun aralıklarla suluga karıstırıp verdım bıraz azalma oldu ama gecmedı senin önerin nedir bana.

AyhanOtcuoglu

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Ayhan
Soyadı
OTÇUOĞLU
Hipradoxi S yarım suluğa 6-8 damla 4 gün hergün değiştirerek verebilirsiniz. 5. gün ve birkaç gün devam ederek vitamin takviyesi ve prebiyotik takviyesi ile geçecektir.