!!!!-LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN-!!!! SEVİYELİ SOHBETLER...

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
FORUMLARDA AÇILAN KONULARDA BAKIYORUM BAZEN BAZI ÜYE ARKADAŞLAR KULLANDIKLARI KELİMELERİ TARTMADAN VE ALEADE YAZMAKTALAR BİRBİRİMİZE KARŞI YAZILAN KELİMELERİ SAYGI ÇERÇEVESİNDE SEÇELİM LÜTFEN BİR İNSAN KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİ OLGULARI KARŞISINA UYGULAMAMALI, (SAMİMİYET) AMACIN BELLİ DİİLSE  AMACI BELLİ İNSANLARIN ARAÇLARINI MEŞGUL ETME......
NOT: LÜTFEN GERÇEK RESİM KULLANALIM...
                                                                    SAYGILARIMLA...

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Malesef bunun gibi durumlar her zaman böyle net ortamlarında olabilen bir durumdur . Konuşma tarzları insanın zaten karakterini ortaya koyuyor karakteri bozuk olan kişi ne üretimde başarılı olabiliyor nede başka bir ortamda...
Önemli olan yanlışını görüp doğruyu bulmak ama malesef o noktada kimse geri adım atmıyor...

SEVGİLER SAYGILAR...

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Levent ULUCA' Alıntı:
FORUMLARDA AÇILAN KONULARDA BAKIYORUM BAZEN BAZI ÜYE ARKADAŞLAR KULLANDIKLARI KELİMELERİ TARTMADAN VE ALEADE YAZMAKTALAR BİRBİRİMİZE KARŞI YAZILAN KELİMELERİ SAYGI ÇERÇEVESİNDE SEÇELİM LÜTFEN BİR İNSAN KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİĞİ OLGULARI KARŞISINA UYGULAMAMALI, (SAMİMİYET) AMACIN BELLİ DİİLSE  AMACI BELLİ İNSANLARIN ARAÇLARINI MEŞGUL ETME......
NOT: LÜTFEN GERÇEK RESİM KULLANALIM...
                                                                    SAYGILARIMLA...
1

Yakup ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
Yakup
Soyadı
ÜNAL
Gerçekten gerekli ve önemli bir konu insanların yaş ve bulundukları duruma göre söylediklerini ve uyguladıklarını seçmeleri lazım net ortamında da olsak hepimiz bir kişiliğiz ve bunu en iyi şekilde yansıtmamız gerekli. Konu için teşekkürler.

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
OLUMLU YAKLAŞIMLARINIZ İÇİN BEN TEŞEKKÜR EDERİM
                                                                                  SAYGILAR...