mehmet_terkesli
Üyemiz
Arkadaşlar üstadlar bir kaç tane kuşumda bu hastalıktan var mantar diye şüpheleniyorum yanılıyormuyum aceba bu hastalık nedir nasıl bir tedavi uygulayabilirim şimdiden teşekkürler...
eminmisiniz arkadaşlar hemen kanaat getirmişsiniz ne olduğuna ve ilaç yazmışsınız kardeş uzun süredir siteye girmiyordum senin için girdim faceden yazınca bi bak diye diğer kuşlarındanda bir kaç resim koyabilirmisin bir kaç derkende kaç kafesin var ve kaç tanede bu şekilde rahatsızlık var bulaşıcı bir şey olabilir mantarın da çeşitleri var göz mantarı felan ....Murat KARAYEL' Alıntı:MANTAR DEĞİL BU
ECZANEDEN TERRAMYCİN GÖZ MERHEMİ AL SÜR 2 GUNE BIR SEY KALMAZ
HAVALANDIRMAYA DIKKAT
Bu resimini çektiğim kuş çifte atmış olduğum ve genç olan bir kuşum ama yavruların bulunduğu kafeste 1 tane daha var bu şekilde yaklaşık kafeste 30 tane kadar kuş ile yan yanalar ama diğerlerine bulaşma söz konusu değil. Yani bundan emin oldum. Bu hastalık toplam 3 kuşumda var benim üretim hanem dolap şeklinde bir tanesi bir dolapta bir tanesi başka bir dolapta ve bir taneside yavruların olduğu büyük bir kafeste. Yani bulaşıcı olmadığından eminim. bundan 2 ay önce bir tane kuşta vardı. resimlerini atayım diğer kuşların...Tuncay YAKIŞIKLIER' Alıntı:eminmisiniz arkadaşlar hemen kanaat getirmişsiniz ne olduğuna ve ilaç yazmışsınız kardeş uzun süredir siteye girmiyordum senin için girdim faceden yazınca bi bak diye diğer kuşlarındanda bir kaç resim koyabilirmisin bir kaç derkende kaç kafesin var ve kaç tanede bu şekilde rahatsızlık var bulaşıcı bir şey olabilir mantarın da çeşitleri var göz mantarı felan ....
katılıyorum.. termycym de iş görür.. ve yuvalık havalandırma delikleri şart..A.Recep YAMAN' Alıntı:ornithosis olmuşlar gibi
hipradoksi s kullanabilirsin
rutubet kaynaklı olabilir