Lütfen Site Yöneticileri Bi çare bulun artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Herkez En çok ileti göndderen olayını yakalamak içinmi anlamadım adını vermek istemedddiğim bir kaç kişi bunu özellikle yapıyor bir ton konuya sırf mesaj atmak için olsun dddiye ocak ayındda açılmış konuya bile mesaj atıyyor şu olayı kaldddırsak artık yeni konu açıyoruz kimse okuyamıyor ile o yüzdden boşuna açmış oluyoruz cevap verendde olmuyor göremeddiği için lütfen site yöneticileri adminler yardddım ddileniyorum sizden bi çare bulun şu ileti olayına

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mustafa KONCUK' Alıntı:
Herkez En çok ileti göndderen olayını yakalamak içinmi anlamadım adını vermek istemedddiğim bir kaç kişi bunu özellikle yapıyor bir ton konuya sırf mesaj atmak için olsun dddiye ocak ayındda açılmış konuya bile mesaj atıyyor şu olayı kaldddırsak artık yeni konu açıyoruz kimse okuyamıyor ile o yüzdden boşuna açmış oluyoruz cevap verendde olmuyor göremeddiği için lütfen site yöneticileri adminler yardddım ddileniyorum sizden bi çare bulun şu ileti olayına
Mustafa bey kimsenin burada bir ileti takıntısı yok bence burada butür yok ileti çoğalsın diyemi düşünenler yüzünden artık paylşaşmak istediğimiz konulara bilgileri tecrübelerimizi yazmaya korkar olduk bizide onlardan sanmayın diye  site yöneticileri tarihi geçen konuları güncelliği biten konuları güncelliği biten kısmına taşıyor zaten

bu sizin dediğiniz olayı genelde bence ileti çoğalsın diye değilde yeni üye olan arkadaşlar konuları incelerken yapıyor siteyi tanıyıncada eski konulardan vazgeçiyor  defalarca söylendi kimsenin iletisinin çokluğuna kimse kafasını takmasın sonunda ödül yok arkadaşlar ama iletinin çoğalmasıda insanları sitedeki paylaşımlarını pekiştiriyor düşüncesindeyim

bu tür bir konu açıldığında tekrar canlandığında bilinçli bir üye olmuşsanız cevap yazmayın ve yazmayalım ki konu canlılığını yitirsin  ....saygılar

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Evet Cihan arkadaşımıza katılıyorum. Ben siteye yeni üye oldum ve geçmiş konulara bakıyorum. Yorum yapıldığı zaman ileti güncelleniyor.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
cihan kardeşime katılıyorum ve artık çoğu konuya hiç bişey yazmıyorum ve yazmak istemiyorum sırf bu konular yüzünden arkadaşlar gerçekten ne gibi bi avantajıvar bu ileti çoğalmasının hiç bir şey sonunda bi ödülde yok bu ara bu konu çok gündeme geldi artık bunlarla uğraşmayın arkadaşlar

evet ismail işin aslı çok takıntı yapıldı bu konu ileti çokluğu dediğim gibi bir avantajı yok tabii ama o bir gösterge bence konulara hakkıyla cevap verenler için oradaki paylaşım ilgi duyarlılık siteye olan bağlılığın bir göstergesi bence ama bu konu gündeme getirilip ne yapılmaya çalışıyorki anlamıyorum kimseye sen bu sitede çok konu paylaşıyor yorum yapıyorsun diye sıkıntı yaşatmamalı bence tam tersi takdir edilmeli diye düşünüyorum sırf bu konular yüzünden çok değerli ustalarımız artık cevap yazmaktan bildiği halde tecrübesini yaşadaığı halde cevapsız kalıyor soğuyor ve buda zamanla kaybolmalarına sebep oluyor örneklerini yaşıyoruz böyle bir konuya bukadar yorum yazmak bile gerkesiz kalıyor ama ne yapayım artık doldurdular cevap yazmayalımmı hiçbir konuya girmeyelimmi siteye dikkat ettim artık bu şi hakkıylayapan üretici abilerimiz kardeşlerimiz artık daha az cevap yazmaya başladı konulara vede dikkat ediyorumki bu konuları açanların iletilerinin sayısısnın oranı neden düşük diye yani ileti sayısı 2000 olan biri neden bu konuyu açmıyor gündeme getirmiyor  arkadaşlar yapmayın lütfen şevk kırmayalım şevk  kazandıralım birbirimize  valla üye sayısı çoğaldıkça buranın güveni dostluğuda azalmaya başladı sanki

Adı
GÖKHAN
Soyadı
SAÇMACI
daha  önce 2 tane forum sitesi yönettim bu tür olaylar sürekli olur olmakta zorunlu farzedelim üyenin kuşlarında bit var aramış bulmuş ve sorununu çözmüş teşekkür etmiş bunda art niyet aramak biraz mantıksız burayı bir aile olarak görürsek sürekli yeni katılımlar olur vede olacaktır o yüzden ufak tefek şleyleri sorun yapmayalım olaya bu şekilde bakalım

E

elaziz2316

Guest
Gökhan SAÇMACI' Alıntı:
daha  önce 2 tane forum sitesi yönettim bu tür olaylar sürekli olur olmakta zorunlu farzedelim üyenin kuşlarında bit var aramış bulmuş ve sorununu çözmüş teşekkür etmiş bunda art niyet aramak biraz mantıksız burayı bir aile olarak görürsek sürekli yeni katılımlar olur vede olacaktır o yüzden ufak tefek şleyleri sorun yapmayalım olaya bu şekilde bakalım
    Aynen katılıyorum. Ama sırf ileti rakamı artırmak için yapan (varsa da) bir müddet sonra bu çabasının boşuna olduğunu anlayacaktır.

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Mustafa bey'in haklı olduğu konu şu ki tarihe bakılmadan yazılıyor ve üst sıralara taşınıyor. İleti sayısıyla ilgili olduğunu bende düşünmüyorum ama bu ihmal güncel mesajları alt sıralara taşıyor böylelikle destek isteyenler belki gerçekten konuya hakim yorum yapabilecek birinin yorumundan mahrum kalıyor.. Ki bu sadece bilgisi olmayanları değil, hani yılların üreticisi dediğimiz insanların bile işine gelmez. Herkes herzaman birşey öğrenir. Haksız görmemek lazım. Son olarak rica ediyorum bilgisi olan arkadaşlar bu tarz yorumlar gelir diye bezginlik yapmasın çünkü sitenin amacı bu. Sadece konuların tarihine dikkat etmek gerekiyor.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
TAMAMEN OKUMANIZI RİCA EDERİM
eski konulara ileti yazanlara bir bakın adam yeni gelmiş siteye aramış bulmuş, faydalanmış yazmış yani bende bunun neresinde kasıt var anlamıyorum.
Adam yukarıdaki misal gibi kuşumda bit var ne yapayım diye bi konu açsa en az 5 kişi ara sitede var der adam sitede arayıp bulduğu konuya cevap yazıncada niye yazıyorsun denilir bu riyakarlığı burakalım arkadaşlar.
özetle ya yeni knu açana ara demeyelim sil baştan bütün cavapları verelim yada eski konulara ileti yazanlara yardım edelim.
Arkadaşlar ben siteye üye olduğumda haftada 3-5 yeni üye oluyordu şimdi günde 3-5 yeni üye olmaya başladı. Eskisiden 500 üyeye 800 üyee doğru denilirken şimdi rakam 4000 lerde ve git gide artıyor.
                                                                                        SAYGILARIMLA....

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
İsmail AKBAŞ' Alıntı:
cihan kardeşime katılıyorum ve artık çoğu konuya hiç bişey yazmıyorum ve yazmak istemiyorum sırf bu konular yüzünden arkadaşlar gerçekten ne gibi bi avantajıvar bu ileti çoğalmasının hiç bir şey sonunda bi ödülde yok bu ara bu konu çok gündeme geldi artık bunlarla uğraşmayın arkadaşlar
+1
Bu konu devamlı gündeme geliyor sitede eski arkadaşlar bilir artık kimse sorulara cevapta yazmıyor herkeste bi çekingenlik başladı bu konu hortladıkça yakında bırakın yorumu hiçbi konuya cevap veren ustayıda bulamayacaz böyle giderse. Sitede arşiv geniş her sorunun cevabı var kimsenin sorusu havadada kalmıyor elden geldiğince yardımcı olunuyor Takıntıları bi kenara bırakın artık .bu forumdaki gibi bana bir forum daha gösterin bi soruya bi konuya en az 10 15 kişinin yardımcı olduğu eleştirileri artık bi kenara bırakalım herkes faydalanmaya baksın bu hazineden

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Cihan AYTAN' Alıntı:
Mustafa bey kimsenin burada bir ileti takıntısı yok bence burada butür yok ileti çoğalsın diyemi düşünenler yüzünden artık paylşaşmak istediğimiz konulara bilgileri tecrübelerimizi yazmaya korkar olduk bizide onlardan sanmayın diye  site yöneticileri tarihi geçen konuları güncelliği biten konuları güncelliği biten kısmına taşıyor zaten

bu sizin dediğiniz olayı genelde bence ileti çoğalsın diye değilde yeni üye olan arkadaşlar konuları incelerken yapıyor siteyi tanıyıncada eski konulardan vazgeçiyor  defalarca söylendi kimsenin iletisinin çokluğuna kimse kafasını takmasın sonunda ödül yok arkadaşlar ama iletinin çoğalmasıda insanları sitedeki paylaşımlarını pekiştiriyor düşüncesindeyim
bu tür bir konu açıldığında tekrar canlandığında bilinçli bir üye olmuşsanız cevap yazmayın ve yazmayalım ki konu canlılığını yitirsin  ....saygılar
alkisd alkisd alkisd
BAŞKA SÖYLENECEK BİŞEY YOK CİHAN  ARKADAŞIMIZ GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPMIŞ ZATEN

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mustafa KONCUK' Alıntı:
DAHA ÜYE OLALI 20 GÜN OLMUŞ, AMACIN NE ANLAMADIM, YOKSA SİTENİN CANLILIĞINI HAREKETLİLİĞİNİ KISKANANLAR, ENGELLEMEYE ÇALIŞANLAR MI VAR DİYEDE DÜŞÜNMEDEN ALAMIYORUM KENDİMİ...BİRANDA KENDİMİ KOCATEPE CAMİİNDE SANNETTİM...BU YALVARIŞ TA NE.........

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Yahya SAYIN' Alıntı:
DAHA ÜYE OLALI 20 GÜN OLMUŞ, AMACIN NE ANLAMADIM, YOKSA SİTENİN CANLILIĞINI HAREKETLİLİĞİNİ KISKANANLAR, ENGELLEMEYE ÇALIŞANLAR MI VAR DİYEDE DÜŞÜNMEDEN ALAMIYORUM KENDİMİ...BİRANDA KENDİMİ KOCATEPE CAMİİNDE SANNETTİM...BU YALVARIŞ TA NE.........
yahya abi aynısını ben diyecektim ama boş ver demiştim,
aynen, bi konudada yaptığınız ayıp vs demişiniz mustafa bey, amacınız dikkat çekmekmi siteye bi garezinizmi var. Eğer kasıtlı olarak yapıyorsanız biz 4000 kişilik bir aileyiz 3999 oluruz sizde işinize başka bi yerde devam edrsiniz bilmem anlatabildimmi.

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
Yahya Bey ve ömer bey siteye bi garezim olsa ddirek çökertirimki böğle bi siteyi aylarca araddım bulamadım ama buldduktan sonrada vazgeçemedim yardımcı olan tüm üstadlarddan allah razı olsun neden yakarddığımıda söğliyim nir yavru geçti elime ve yem yeddiremedim devamlı uyku hali ve kabarma ddurumuna geçti ve öleceğinden korktum ve siteye yazddım ama acemilerden başkası yazamadı neddeni nemi bi iki kişi sırf mesaj olsund ddiye en alt konuları çıkardddı komple hepsine mesaj atarak ve bendde mesaj bekliyyyorum bir gün geçti kimse yazmaddı bende sitem ettim kimse yazmayacakmı ddiye bi baktım yokki listede kim görücek o yüzden böğle birşey yazmak mecburiyetinde kaldım ve yazdığınız gibi ne kimseye bi yakarış içerisindeyim nede böğle güzel paylaşımların yapıldığı bi siteyi karalamak peşinddeyim sizin kadar ddirek yargılayanıda görmeddim maşallahınız var hakarete kadar götürmüşsünüz...

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Mustafa KONCUK' Alıntı:
Yahya Bey ve ömer bey siteye bi garezim olsa ddirek çökertirimki böğle bi siteyi aylarca araddım bulamadım ama buldduktan sonrada vazgeçemedim yardımcı olan tüm üstadlarddan allah razı olsun neden yakarddığımıda söğliyim nir yavru geçti elime ve yem yeddiremedim devamlı uyku hali ve kabarma ddurumuna geçti ve öleceğinden korktum ve siteye yazddım ama acemilerden başkası yazamadı neddeni nemi bi iki kişi sırf mesaj olsund ddiye en alt konuları çıkardddı komple hepsine mesaj atarak ve bendde mesaj bekliyyyorum bir gün geçti kimse yazmaddı bende sitem ettim kimse yazmayacakmı ddiye bi baktım yokki listede kim görücek o yüzden böğle birşey yazmak mecburiyetinde kaldım ve yazdığınız gibi ne kimseye bi yakarış içerisindeyim nede böğle güzel paylaşımların yapıldığı bi siteyi karalamak peşinddeyim sizin kadar ddirek yargılayanıda görmeddim maşallahınız var hakarete kadar götürmüşsünüz...
Mustafa bey iletilerin hepsini okudum ama hakarete doğru giden ileti göremedim alınganlık yapmayalım,forumdan düşen konunuza tekrar yazın en üste çıksın çünkü herdaim sitede olamıyoruz,çok acil ise özelden yollayın ben görünce cevap yazarım,çökertme konusuna gelince,sitenin başına bir iş gelirse sizden bilirim. ;)

MODOGLU

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KONCUK
insanın üstüne atılan iftira hakaret boyutundaysa hakaret sayyılır ya neyse uzatmıyıcam siteyyi çökertme olayına gelince insan katillerinin (pkk+bddp) bu siteyye bulaşamayacağını bilddiğim için öğle bi kavram olamaz ve ayrıca allah razı olsun o kadar yardımcı oluyorki bu site insan nasıl kıyar böğle bi siteyye yapanların yardımcı olanların ellerine sağlık allah razı olsun

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Mustafa KONCUK' Alıntı:
siteyyi çökertme olayına gelince insan katillerinin (pkk+bddp) bu siteyye bulaşamayacağını bilddiğim için öğle bi kavram olamaz ve ayrıca allah razı olsun o kadar yardımcı oluyorki bu site insan nasıl kıyar böğle bi siteyye yapanların yardımcı olanların ellerine sağlık allah razı olsun
evil_idea bye_kiss

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Ya vallahi billahi ayıp be arkadaşlar.Millet neyin peşine düşmüş.

Kardeşim bu site bir paylaşım sitesi değil mi?Herkes tecrübelerini bir biriyle paylaşmıyor mu?Ya da herkes çok profosyenel de ben mi bu işe yeni başladım.

Bırakın kardeşim bu işleri,insanlar birşeyi öğrenmek için geliyor bilen bilgisini,tecrübe eden tecrübesini yazıyor.

Madem çok iletiye kızıyorsun bu konuyu neden tekrar açtın?
Ayrıca daha önceden açılmış konunun altına devam etmedin?

Ben böyle işlerde fesatlık ararım.Ya ben dayımdan sırf mama tarifi için bir sene uğraştım.İnsanlar bilgiyi paylaşınca güzel oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...