YOKSA NORMALLİMİ EN SON OO ÇIKTIĞI İÇİN OLABİLİRMİKİ ACABA :d anlamadım kardeşlerHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:anne baba yavrunun tüyünü yolmuş gibi B vitamini eksikliğindende olabilir diyecem ama diğer yavrularda sıkıntı görünmüyor inşallah düzelir
MURAT KARDEŞİM ONLARI BULAMAMDA ZATEN MAMANIN İÇİNDE VİTAMİNLER VAR + HAFTADA BİR AVİVİT VERİYORUM ALLA ALLA ANLAMADIM GİTTİ HAYRET BİRŞEY.Murat KABAYEL' Alıntı:anne ve babanın mineral ve vitamin eksikligindenböyle yavrular cıkar tüysüz yavrunun işi zor digerleri zamanla düzelir .mamaya katılan mineral ve vitamin katkıları var (DEPOMİN ve Vİ-SPU-MİN ) .mineral vitamin ve amino asit düzenleyiciler faydası olur.
Bİ TEK KÜÇÜK YAVRU İÇİN Mİ GEÇERLİ BU KARDEŞ YOKSA DİĞERLERİ İÇİNMDEMİ GEÇERLİ NE YAPMALIYIMBehsat TİĞİZ' Alıntı:tüy yolma var
MANTIKLI DÜŞÜNMEK GEREKİRSE KARDEŞLER HANİ İKİSİNDEN BİRİ YOLUYO OLSA DİĞER YAVRULARINKİNİ NEDEN YOLMUYO YANİ ONU ANLAMADIM SIKINTI ORADA YANİHalil İbrahim ÇABUK' Alıntı:bu saatten sonra yapmanız gereken şey kuşlarınızı takip etmek öle bir durum varsa yolan kuşu ayırmak üretimden çekmek ve yavruları diğer kuşa baktırmak geçmiş olsun halit bey
TAMAM KARDEŞ BEN TAÜP EDİYİM VİTAMİN VERİYİM BİRDE MAMAYA YUMURTAYI FAZLALAŞTIRIYIM BAKALIM NE OLACAK Bİ 10 GÜN SONRA FOTOLAYIM NELER OLACAK GÖRELİM.Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:ya hayvanın psikolojisini bilemeyizki herşey olabiliyor halit bey sizin yapacağınız tek şey takip etmek inşallah bidaha öle bişeyle karşılaşmazsınız
murat kardeşim avivit var o olmazmı kaç gün vermem gerekirMurat KABAYEL' Alıntı:sorun tüy yolma degil anne ve babanın mineral ve vitamin eksikliginden böyle yavrular olabilir tüysüz yavru nun işi zor digerleri tüylerini düzeltir.dedigim ilacları bulursan baya vaydasını görürsün.yda vitaform ve e-vitse diye vitaminler var onları kullan.
cihan kardeşim haklısında kardeşim 175 lira para saydım valla bilmiyorum ne yapacağımı kardeşim yani sağlıklı yavrularda çıkar değilmi her postada yani diyorum benim sorum o yani.Cihan AYTAN' Alıntı:Halit bey anne ve babanın kanında fransız tüy hastalığı olma ihtimali yüksek sanırım hastalık taşıyıcı bir çifte sahipsiniz yuvadaki diğer yavruların tüy dengesine bu sorunlu yavru apaçık ortaya çıkıyor.Bu çiftinizden her postada bu tür yavrular çıkacaktır haberiniz olsun bu tüysüz yavrununda tüylerinin çıkacağından pek umudum yok inşallah yanılıyoruzdur geçmiş olsun ama size tavsiyem bu çiftinizi üretimden alın bence ayrıca yapabileceğiniz bir takım önlemler var yuvayı dezenfekte etmelisiniz yuvaları sık temizlemelisiniz yuva zemini nemli kalmamalı anaçların mama katkısında B vitaminine Ve K vitaminine ağırlık göstermelisiniz